ASU Poli așteaptă Bucovățul cu absențe importante în lot


ASU Poli va evolua sâmbătă, după orele prânzului, în compania celor de la Olimpia Bucovăț. Ambele echipe vor avea o serie de indisponibilități, datorate în special orei de disputare a meciului, mulți dintre jucători fiind reținuți la serviciu sau cu probleme personale.

Încleștarea dintre ASU Poli și Olimpia Bucovăț a fost devansată cu mai mult de 24 de ore față de ora normală de start. La cererea suporterilor, meciul a fost mutat sâmbătă, de la ora 14.30, pentru a nu se suprapune cu partida de handbal, dintre CSU Poli și Târgu Jiu, și nici cu finala Superligii de rugby, dintre RCM Timișoara și CSM Baia Mare. Astfel, patru jucători importanți din angrenajul lui Toni Foale nu vor putea fi prezenți la joc. E vorba despre Iosif Rotariu, Florin Iovițu, Adrian Băcilă și Dorin Guran.

„Bucovățul a început foarte bine campionatul. După informațiile mele, e o echipă schimbată în totalitate, o echipă tânără, ce are în componență foști juniori ai echipelor din Timișoara. Ne așteptăm la un joc greu, mai ales prin prisma lisurilor din echipa noastră, datorate schimbării zilei și a orei de joc. Contează mult absența lor, deoarece pe Rotariu, Iovițu și Băcilă îi aveam în plan pentru primul 11. Vom avea probleme la mijlocașul de închidere, unde voi trebui să improvizez”, ne-a declarat Antonio Foale.

Nincsovics, tot mai departe de ASU Poli

Săptămâna trecută, sub comanda lui Foale s-a antrenat Zoltan Nincsovics, fostul mijlocaș al UMT-ului din vremea în care formația de la Pădurea Verde cocheta cu prima ligă. De marțea trecută însă, tehnicianul lui ASU Poli n-a mai purtat nicio discuție cu fotbalistul în vârstă de 34 de ani și admite că sunt șanse mici ca transferul acestuia să se mai realizeze.

„Totul a rămas în aer, n-am mai vorbit de o săptămână. Mie nici nu îmi place acest stil, de a transmite informații prin colegi sau prieteni. Poate veni să discute personal cu mine.  N-am acceptat așa ceva nici de la Rotariu. Dacă are o problemă, o discută cu mine. Nu știu nimic despre Zoli, iar cu timpul, probabil îmi va și ieși din calcule”, ne-a mai spus Foale.

Ardel și Cioroagă, surprize plăcute

Antonio Foale a testat în ultimele zile doi fotbaliști ce ar putea ajuta pe viitor gruparea alb-violetă. E vorba despre austriacul de origine română Liviu Ardel și de atacantul Sergiu Cioroagă, ambii lăsându-i o impresie bună tehnicianului lui ASU Poli.

„Mi-au lăsat o primă impresie bună. Nu e suficient să-i văd o singură dată. Sper să vină în continuare, am și discutat cu ei. Vor veni să se antreneze cu noi până în iarnă, urmând ca apoi să-i legitimăm. Mi-au plăcut amândoi. Liviu Ardel parcă e puțin indisciplinat tactic, dar asta se va regla. Se vede la amândoi că au calități, că sunt lucrați bine. Mi-a plăcut mult atacantul de la Deva, trebuie să vedem cum putem să-l legitimăm pe cale legală. Oricum, ambii jucători ar aduce un plus, ar crește valoarea lotului”, ne-a precizat Foale.

About Gabriel Toth

Leave a Reply