Anul 2013, încheiat pentru Mădălin Lemnaru

RCM Timișoara se vede nevoită să abordeze sezonul 2013 fără unul dintre cei mai constanți jucători din ediția trecută. Mădălin Lemnaru a fost operat luni la București, după accidentarea suferită sâmbătă, în Anglia, în meciul selecționatei Bucharest Wolves cu Bath Rugby, recuperarea sa completă fiind preconizată abia la începutul anului viitor.

RCM Timișoara începe anul cu o veste teribilă. Mădălin Lemnaru, unul dintre jucătorii de bază ai campioanei en titre, va rata complet sezonul competițional 2013. Rugbystul a suferit sâmbătă, în partida din Challege Cup dintre Bath Rugby și Bucharest Wolves, o ruptură completă a tendonului lui Achile, diagnostic confirmat, de altfel, și după consultul medical de la București. Lemnaru a fost operat luni seară, la un spital privat din capitală și, conform celor menționate pe pagina de Facebook a FRR, anul în curs îl va dedica în exclusivitate recuperării.

Prin intermediul aceleiași pagini, Mădălin Lemnaru a ținut să transmită mulțumiri celor care i-au trimis mesaje de încurajare în aceste zile crunte: „Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, mă așteaptă o recuperare grea, dar promit să mă întorc mai puternic!”

Rugbystul RCM-ului a a și fost externat astăzi, la ora 13, iar prima parte a perioadei de recuperare o va petrece acasă, la Brașov. Mădălin Lemnaru și-a adus un aport extrem de important la performanța realizată de gruparea timișoreană în 2012, marcând 60 de puncte (12 eseuri) în meciurile din Superligă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply