Antrenorul Mișu Hromei aduce prima victorie pentru Auto din retur

11
Auto Timișoara a spart gheața, bifând astăzi prima victorie a sezonului de primăvară. Trupa din Freidorf a dispus, pe teren propriu, de Cocoșul Orțișoara, scor 2-1, diferența fiind făcută tocmai de antrenorul Mișu Hromei, care a înscris golul victoriei cu cinci minute înainte de final.

Auto a început perfect jocul de astăzi, Pitic deschizând scorul după numai cinci minute de la fluierul de start. Oaspeții au egalat înainte de pauză, profitând de o greșeală a lui Ilie. De altfel, goalkeeperul timișorenilor a fost astăzi și înger, și demon, salvându-și coechipierii din două situații extrem de complicate. Golul izbăvitor a venit abia în minutul 85, fiind semnat de Mișu Hromei, nimeni altul decât antrenorul „mecanicilor”, intrat pe teren în repriza secundă.

„A fost un meci echilibrat, frumos, alert. Am câștigat meritat, deși au avut și cei de la Orțișoara câteva ocazii bune. Îmi felicit băieții pentru prestația de azi”, ne-a declarat directorul sportiv al lui Auto, Harald Pinzhoffer.

În altă ordine de idei, pentru Auto au debutat astăzi doi jucători legitimați în ultima săptămână. E vorba despre Gruber, sosit de la viceliderul CS Ghiroda, și de Blenche, atacant ce a revenit după câțiva ani în curtea „mecanicilor”, după câteva sezoane petrecute la Unirea Cerneteaz.

Auto a evoluat în meciul de astăzi în formula Ilie – Agoston, Cine, Gruber, Tănăsie – pitic, Kosak, Buda, Rotaru – Blenche, Rus. Au mai intrat Leleczi, Hromei, Martinov și Ardelean.

About Gabriel Toth

Leave a Reply