Antonio Foale: „Schimbările au adus un plus”

11745374_871380446279752_836515344896330371_nASU Politehnica s-a impus pe terenul unei viitoare colege de serie, CSM Lugoj, cu scorul de 3-2. Alb-violeții au avut o prestație foarte bună, mai cu seamă în repriza secundă, atunci când jocul a crescut în viteză, iar sarcinile tactice au fost mult mai bine respectate, după cum ne-a spus antrenorul secund al echipei, Antonio Foale.

„Jocul de astăzi s-a desfășurat pe două reprize. Prima,mai slabă, dar apoi schimbările care s-au făcut au adus un plus echipei. Drept dovadă, am avut mai multe ocazii de a marca și am șoimarcat. În prima repriză, putem spune că a fost lipsă de concentrare, dar și nerespectarea sarcinilor pe post. Jocul din repriza a doua e mult mai apropiat de ceea ce ne dorim, a crescut viteza în joc, s-au respectat sarcinile. Cum spuneam, schimbările au adus un plus. Prin jocul de astăzi, am și încheiat perioada de acumulare fizică”, a spus Foale după meci.

Info ASU Politehnica

* Mijlocașul Andrei Țugui a semnat astăzi cu ASU Politehnica. Jucătorul format de LPS Banatul, a fost deținut până în această vară de Academia Gheorghe Hagi, de la care plecase împrumut, în urmă cu doi ani, la AS Roma, la „Primavera”. Jucătorul în vârstă de 18 ani a mai avut în această vară oferte din Liga a II-a (FC Caransebeș) și Liga a III-a (Delta Dobrogea Tulcea), dar a ales să rămână la alb-violeți, alături de care s-a pregătit în ultimele săptămâni;
*Sebastian Budur nu va mai continua la ASU Politehnica. Împrumutul său de la CS Ghiroda a expirat, iar formația de Liga a IV-a cere o sumă considerată prea mare de alb-violeți pentru un transfer definitiv;
*Încep pregătirile și la „satelitul” lui ASU Politehnica. De echipa a doua se va ocupa în continuare Antonio Foale, care va avea misiunea conturării lotului în aceste zile. Miercuri, Poli II va avea miercuri un prim amical, cu grupa de juniori „Elite” de la LPS Banatul.

About Gabriel Toth

Leave a Reply