Andrei Grasu: „Spiritul Politehnicii nu s-a schimbat”


Andrei Grasu a revenit în această vară la Timișoara, după un periplu de trei ani la Universitatea Cluj. Interul dreapta speră ca în sezonul viitor să repete cu CSU Poli performanța din urmă cu cinci ani, când echipa a acces, pentru ultima oară, în cupele europene.

Andrei Grasu s-a întors la echipa care l-a consacrat în handbal. Interul dreapta care pe 6 octombrie va împlini 28 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane la Universitatea Cluj, acolo unde a fost chiar și căpitan de echipă. Revenit pe Bega, Grasu a găsit o echipă schimbată în mare măsură față de cea pe care o cunoștea el dar, cu toate acestea, s-a adaptat cel mai repede, dintre cei trei nou-veniți.

„Echipa s-a schimbat mult, au mai rămas doar vreo 3-4 jucători din perioada în care am jucat eu. Totuși, spiritul Politehnicii nu s-a schimbat. E aceeași organizare în apărare, același dăruire. M-am adaptat mai repede față de ceilalți băieți noi, pentru că eu sunt mai familiarizat cu stilul lui Nedeljko Vuckovic și mă înțeleg bine cu Fenici în teren”, a declarat Grasu.

Andrei Grasu a fost cel mai bun marcator al Politehnicii în aproape toate jocurile de pregătire din această vară, interul dreapta dorind să pună umărul la revenirea echipei în cupele europene. „Sunt câteva echipe importante, dar depinde cum începem campionatul. Eu zic că avem șanse să ajungem în Europa, dar totul depinde de primele meciuri, în care nu trebuie să face pași greșiți”, a mai spus Grasu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply