Amical puternic pentru Flacăra

Flacăra Timișoara va sta în acest sfârșit de săptămână, după excluderea din campionat a fostei Poli II. Trupa pregătită de Sorin Brîndescu nu va șoma însă, reușind să perfecteze un amical puternic, cu prim-divizionara CS Turnu Severin.

Flacăra Timișoara profită din plin de weekendul liber, prilejuit de excluderea societății lui Marian Iancu din Liga a III-a. Gruparea din Calea Șagului va disputa sâmbătă, de la ora 18, un amical cu prim-divizionara CS Turnu Severin. Întâlnirea a fost perfectată la sugestia oltenilor, care aveau nevoie de un adversar pentru ca tehnicianul Niccolo Napoli să testeze capacitățile tuturor jucătorilor din lot. Partida se va desfășura pe arena „Termo”, din orașul de la Dunăre.

Meciul dintre CS Turnu Severin și Flacăra Timișoara poate fi văzut și ca un duel al foștilor patroni ai Politehnicii, ambii de tristă amintire pentru fotbalul alb-violet. Dacă la formația timișoreană și-a oferit de curând sprijinul Marian Iancu, la Severin și-a făcut apariția Claudio Zambon, favorit să preia funcția de manager general al nou-promovatei în Liga I.

 

About Gabriel Toth

Leave a Reply