Alexandru Bădăuță, golgheterul liderului: „Sper să nu mă opresc aici”

DSC_1188După trei etape, Alexandru Bădăuță e singurul jucător al Politehnicii care are mai mult de un gol în cont. Vârful sosit în vară din Teleorman, de la revelația acestei ediții a Cupei României, Unirea Brânceni, a deschis scorul în derby-ul de ieri, cu Metalurgistul Cugir, după ce marcase al doilea gol al confruntării de săptămâna trecută, de la Giarmata.

Alexandru Bădăuță admite că nu se aștepta ca ASU Politehnica să înceapă atât de bine sezonul. Atacantul ce va împlini sâmbăta viitoare 25 de ani spune că jocul de ieri, cu Metalurgistul Cugir, a fost cel mai dificil de până acum pentru echipa sa.

„Nu m-am așteptat la un asemenea start de campionat, dar ne-am dorit foarte mult să începem cât mai bine sezonul. Iată că am reușit să legăm victorie după victorie și sper să o ținem în continuare tot așa. A fost un meci greu, dar ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna. Știam că echipa din Cugir e una bună, domnul antrenor ne-a spus toate detaliile și cred că am reușit să facem un joc tactic foarte bun. A fost cel mai greu meci de până acum, dar e bine că am reușit să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Bădăuță după victoria contra Cugirului.

Prin reușita de ieri, Bădăuță a ajuns la două reușite stagionale, fiind în acest moment golgheterul echipei. „Nu contează cine înscrie. important e să câștigăm. E trebuie să-mi fac meseria acolo în față, să o bag în poartă. Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez al doilea gol al meu și sper să nu mă opresc aici”, a mai spus atacantul formației timișorene.

Alexandru Bădăuță a decis în această vară să facă pasul spre vestul țării, după ce în cariera sa a evoluat doar la formații din zona de sud. Atacantul născut la Alexandria nu regretă însă alegerea făcută.

„E o atmosferă foarte frumoasă. Suporterii noștri ne încurajează tot timpul și chiar mă bucur că mă aflu aici. Chiar nu mă așteptam să fie o asemenea emulație în Liga a III-a. Oricum, este o serie foarte grea, dar sper ca la final, când vom trage linie, să fim acolo unde ne aflăm și acum. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, ne vedem doar de drumul nostru”, a mai spus Bădăuță.

Deși acum evoluează la ASU Politehnica, Alexandru Bădăuță urmărește cu atenție parcursul fostei sale echipe, Unirea Brânceni. Divizionara a patra din Teleorman a reușit performanța calificării în 16-imile Cupei României, urmând a aduce, pe arena din comună, pentru prima oară o echipă de Liga I, Astra Giurgiu.

„Îi urmăresc și mă bucur pentru ei. Nu cred că au șanse în fața Astrei. Dar e bine că au ajuns acolo, au șansa să se măsoare cu Liga I și sper să facă un meci cât mai bun”, a spus Bădăuță.

Născut la 19 septembrie 1990 la Alexandria, Alexandru Bădăuță a mai evoluat de-a lungul anilor la Rova Roșiorii de Vede, Juventus București, Dinamo II București, FC Caracal, FCM Alexandria, ACS Berceni și, în returul ediției trecute de campionat, la Unirea Brânceni.

About Gabriel Toth

Leave a Reply