ACS Sporting luptă pentru un loc în faza finală la Brașov

10268482_645963568821442_1444230299337079434_n

ACS Sporting, gruparea de juniori 2003 aflată sub tutela lui ASU Politehnica, și-a aflat programul de la faza semifinală a Campionatului Național de Juniori E. La sfârșitul acestei săptămâni, micuții pregătiți de Iulian Prodana se vor afla la Brașov, unde vor avea parte de doi adversari redutabili în grupa preliminară.

În faza semifinală a Campionatului Național de Juniori E s-au calificat 12 formații, în urma patrulaterelor zonale desfășurate weekend-ul trecut. Printre ele și ACS Sporting Timișoara, care și-a aflat astăzi programul de la finele acestei săptămâni, când va lupta pentru accederea la ultima etapă a competiției, cea în care se vor împărți medaliile.

Micii alb-violeți vor evolua la Brașov, fiind repartizați într-o grupă cu gazda Corona și Dinamic Craiova, două formații pe care Iulian Prodana mărturisește că nu și le-ar fi dorit ca adversare. „Pe echipa gazdă, Corona, o cunosc destul de bine, e o echipă foarte bună. La fel și Dinamic Craiova. Sunt două formații pe care mi le-aș fi dorit să le evit înaintea tragerii la sorți. Dar asta este, mergem acolo și ne vom juca șansa. Am încredere în copiii noștri. Până la urmă, sunt foarte mulțumit că am ajuns chiar și până aici”, ne-a declarat antrenorul alb-violeților.

ACS Sporting va juca, așadar, sâmbătă de la ora 11 cu Dinamic Craiova și duminică, de la aceeași oră, cu Corona Brașov.  În cazul în care se va clasa pe unul dintre primele două locuri, formația alb-violetă se va duela, duminică după-amiază, pentru accesul în faza finală cu una dintre grupările aflate în cealaltă grupă de 3 de la Brașov, LPS Banatul, Academia Gheorghe Hagi și Concordia Chiajna.

Celelalte șase formații calificate în această fază a întrecerii vor fi cantonate la Odorheiu Secuiesc. Din grupa 1 fac parte Argeș Pitești, LPS Vaslui și Primob Sighetul Marmației, iar în grupa 2 au fost repartizate Odorheiu Secuiesc, Steaua București și CFR Cluj.

About Gabriel Toth

Leave a Reply