ACS Poli vizitează liderul-surpriză al seriei: „Corona nu trebuie neglijată”


ACS Poli se pregătește de o nouă deplasare dificilă. Alb-negrii vor evolua, duminică dimineață, pe terenul liderului seriei vestice din Liga a II-a, Corona Brașov, grupare nou-promovată în acest eșalon.

Tehnicianul timișorenilor, Valentin Velcea, speră ca la Brașov elevii săi să își continue creșterea de formă arătată în ultimele două runde. „Ne așteaptă un meci important. Noi vom merge să ne continuăm creșterea de formă pe care am arătat-o în ultimele etape. La Brașov vom fi o echipă greu de învins, pentru că se pune în discuție și posibilitatea unei înfrângeri. Vom fi mai omogeni decât la ultimul joc, în fiecare zi îmi propun să construiesc această echipă cu un spirit ofensiv și cu o mentalitate câștigătoare. Jucătorii pe care îi avem în echipă au potențial și de aceea le cer maximum la fiecare antrenament, la fiecare joc, pentru că doar așa vor putea începe să spună ceva în fotbal”, a declarat Valentin Velcea.

Antrenorul alb-negrilor le recunoaște meritele celor de la Corona Brașov, însă e convins că ardelenii vor întâmpina probleme serioase în partida de duminică. „Echipa din Brașov e pe primul loc, dar trebuie să ținem cont și de faptul că nu au stat nicio etapă. Au în componență jucători experimentați, care au făcut lucruri frumoase în Liga I, cum ar fi Stere, Coman, Stângă sau chiar Marc. În acest moment își merită statutul de lideri, îi felicit, dar la meciul contra noastră va fi cu totul altceva. Cred că vor simți pe pielea lor că venim din urmă repede și bine”, a mai spus Velcea.

ACS Poli merge la Brașov cu tot lotul valid, după ce și Rezdepi Sakir și-a ispășit etapa de suspendare primită în urma cartonașului roșu încasat la Mioveni.

Daniel Bona: „Abordăm meciul la victorie”

Tehnicianul nou-promovatei din Brașov, Daniel Bona, e convins de faptul că ACS Poli vine să culeagă 3 puncte de sub Tâmpa, însă îi anunță pe timișoreni că nu vor avea parte de o misiune ușoară. „Dacă ne gândim la numele de Poli Timișoara, întâlnim una din cele mai renumite echipe de fotbal de la noi din țară, dar  ei acum formează o uniune între două cluburi, staff-ul este format dintr-un antrenor de la fiecare echipă care a fuzionat și au avut și de unde alege jucători de valoare. Așadar, sigur ne așteaptă un joc foarte greu. Cei din Timișoara au anunțat că vin după puncte la Brașov, dar vom încerca să nu le oferim această posibilitate. Noi abordăm orice meci la victorie, indiferent de adversar”, a declarat Bona, citat de site-ul oficial al brașovenilor, ascorona.ro.

Singurul absent cert al celor de la Corona e fundașul central Rareș Foriko, eliminat în jocul câștigat de brașoveni etapa trecută, scor 1-0, pe terenul UTA-ei.

Partida Corona Brașov – ACS Poli Timișoara va avea loc duminică, de la ora 11, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply