Universitatea Timișoara, în faza a II-a de play off


Universitatea Timișoara a obținut un succes scontat astăzi, în deplasare, pe terenul echipei din Câmpia Turzii, și se califică astfel în ultima fază a play-off-ului Diviziei A2. Elevii lui Sorin Grădinaru au tranșat întâlnirea din sala „Ioan Stanațiev” în minimum de seturi și sunt deja cu gândul la viitorul adversar, cel mai probabil Chimszed Cluj.

Universitatea Timișoara nu a avut emoții la Câmpia Turzii, în fața formației locale, pe care a învins-o în trei seturi, la fel ca și în prima manșă a fazei I de play-off. Sorin Grădinaru a rulat din nou întreg lotul pe care l-a avut la dispoziție, titularizându-l de această dată pe tânărul Daniel Dincă, acesta intrând foarte hotărât la ultimele meciuri.

În jocul de astăzi, de la Câmpia Turzii, Universitatea a avut cea mai dificilă misiune în primul set, pe care l-a câștigat cu 25-18, reușind să se impună mult mai clar în următoarele două, la 16, respectiv 13.

Sorin Grădinaru s-a bazat în jocul din Ardeal pe următoarea formulă: Dragoș Unguraș, Sorin Schiesz, Albert Balint, Daniel Dincă, Cătălin Ungureanu, Cristian Bălulescu, Bogdan Toma (libero). Au mai intrat Vlad Stănoiu, Alin Flonta, Eric Reitmayer și Radu Mirea.

Universitatea Timișoara va evolua, în faza a II-a a play-off-ului, cel mai probabil, cu Chimszed Cluj, care a învins în trei seturi în prima manșă pe Vartex Râmnicu Vâlcea. În acest duel, ce se va disputa în sistemul cel mai bun din trei meciuri, bănățenii vor avea avantajul terenului propriu, prima partidă urmând să se desfășoare pe 13 aprlie, în sala de sport a Universității de Vest. Sămai spunem că învingătoarea încleștării din faza a II-a va obține biletele pentru barajul de promovare în Divizia A1.

About Gabriel Toth

Leave a Reply