Victoria e obligatorie! „Cu Steaua va fi un joc aprig”

Constantin Stefan antrenor CH Politehinca Timisoara (1)
CH Poli are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc în meciul de joi, cu Steaua, din sala „Constantin Jude”. Va fi un duel care pe care, în condițiile în care nici roș-albaștrii n-au acumulat vreaun punct în primele două etape ale Ligii Naționale.

Antrenorul alb-violeților, Constantin Ștefan, e încrezător în echipa sa, care în ciuda celor două înfrângeri din startul campionatului, cu Reșița și Dinamo, stă încă bine la capitolul moral.

„În primele două etape, din păcate n-am reușit să adunăm puncte, dar sper ca mâine să le aducem pe primele trei. Am încredere în jucători, au un moral destul de bun, în ciuda rezultatelor de până acum, dar mâine își doresc să câștige și sper ca acest lucru să se întâmple. Pe această cale vreau să transmit publicului iubitor de handbal să vină la sală să ne susțină”, a spus Ștefan.

Tehnicianul lui Poli prevede un duel încins, mai ales că ambele echipe se vor lupta pentru acumularea primelor puncte stagionale. „Vom avea în față o echipă destul de incomodă, cu jucători valoroși. Va fi cu siguranță un joc aprig, pentru că nici Steaua nu a reușit să câștige până acum vreun punct. Dar cum spuneam, am încredere în echipă”, a mai spus Constantin Ștefan.

La meciul de joi, poarta lui CH Poli va fi asigurată doar de Răzvan Vâlceanu și Adrian Vasiliu. Cel de-al treilea goalkeeper, Tudor Stănescu, a suferit o fractură la picior și va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni.

De voie, de nevoie, handbaliștii de la CH Poli vor trebui să folosească jocul cu Steaua ca un ultim antrenament înaintea plecării în deplasarea de la Suceava. Meciul cu formația locală, contând pentru etapa a patra, va avea loc duminică, iar alb-violeții vor pleca spre Bucovina vineri dimineață.

Partida CH Poli Timișoara – Steaua București se va disputa joi, cu începere de la ora 17.30, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth