Trei puncte mari pentru fetele de la CFR: 1-0 la Târgu Mureș

cfr-navobi-iasi (7)
CFR Timișoara a obținut o victorie extrem de importantă astăzi, la Târgu Mureș, în fieful vicecampioanei României. „Leopardele” s-au impus cu 1-0, singura reușită a meciului fiind semnată de Manuela Voica, în ultimele zece minute.

CFR Timișoara a bifat astăzi primul succes extern din actualul sezon, tocmai pe terenul vicecampioanei la zi, ASA 2013 Târgu Mureș. Dacă în sezonul trecut, gruparea alb-vișinie pierdea locul secund în dauna mureșencelor, astăzi a fost ziua revanșei, care s-a conturat pe finalul întâlnirii. După 83 de minute de luptă, în care ambele formații și-au creat ocazii bune de a marca, Manuela Voica a spart gheața, ducând toate cele trei puncte înspre Timișoara.

Prin această victorie, CFR-ul își păstrează locul secund la finalul turului sezonului regulat. „Leopardele” au acumulat 15 puncte după șapte runde, la fel ca și Real Craiova, de asemenea învingătoare în această etapă, la Baia Mare.

CFR Timișoara a abordat meciul de astăzi, de la Târgu Mureș, în formula Abălașei – Șodinca, Mirică, Durlă, Heisu – Ababei, Molnar, Lihet, M. Voica – Sârbovan, Sas. Au mai intrat Stroia, Bistrian, Christopoulou, Lauruc și Obrad.

Deși turul s-a încheiat, fetele lui Florin Bugar mai au de așteptat până la vacanță. Săptămâna viitoare, CFR va evolua tot în deplasare, pe terenul Independenței Baia Mare, pentru ca peste două săptămâni să primească vizita campioanei Olimpia Cluj, în ultimul joc de pe teren propriu din 2013.

About Gabriel Toth