Timba, invitată la un turneu internațional la Cluj

546028_541520895891161_1879669426_n
BC Timba va participa, în perioada 12-14 septembrie, la un turneu desfășurat la Cluj. E vorba despre City Cup Cluj-Napoca, întrecere organizată de U Mobitelco, la care au mai fost invitate o formație din Serbia și una din Ungaria.

BC Timba se va afla la finele săptămânii viitoare la Cluj, pentru un puternic turneu internațional. Elevii lui Bogdan Murărescu au dat curs invitației de a participa la City Cup Cluj-Napoca, un patrulater la care și-au mai anunțat prezența două formații puternice de peste hotare.

Din Ungaria vine Fortress Jaszberenyi, grupare ce a încheiat pe 5 ultima ediție a campionatului intern. La formația maghiară evoluează și doi foști baschetbaliști din prima ligă românească, Laszlo Lazar și Milos Markovic, ambii provenind de la CSM Oradea. Tot la Cluj vor sosi și cei de la Tamis Petrohemija Pancevo, ocupanta locului 16 în primăvară, la finele sezonului regulat din Serbia. Cel de-al treilea adversar al „urșilor” va fi formația gazdă, U Mobitelco Cluj.

Timba va începe turneul joi, 12 septembrie, de la ora 18, chiar împotriva grupării ardelene. Vineri, de la ora 16, Brown & co. își vor măsura forțele cu Jaszberenyi, în vreme ce sâmbătă, galben-negrii vor încheia cu Tamis Pancevo, meci programat pentru ora 11.

About Gabriel Toth