Schimbare de macaz la Gara Mare! Daniel Oberșterescu, noul antrenor al CFR-ului

DSCF0278
CFR Timișoara are, de astăzi, un nou antrenor. E vorba despre Daniel Oberșterescu, căpitanul grupării alb-vișinii, care va prelua atribuțiile tehnice de la Andrei Pobega, acesta din urmă anunțând conducerea că se retrage din funcție.

CFR Timișoara va ataca returul din Liga a IV-a cu un nou antrenor. Andrei Pobega a renunțat astăzi din funcția de „principal”, invocând motive personale. „De pest 20 de ani sunt tot timpul ocupat cu fotbalul. Cred că e timpul să mă ocup și de familie”, ne-a precizat tânărul tehnician. Acesta va rămâne însă în cadrul clubului, unde are în subordine două grupe de juniori.

În funcția de antrenor a fost „uns” Daniel Oberșterescu, nimeni altul decât căpitanul grupării de la Gara Mare, care are mari șanse de a rămâne definitiv pe acest post. Acesta își va continua, în paralel, și activitatea de jucător, devenind astfel cel mai tânăr tehnician din Liga a IV-a Timiș, el urmând a împlini 25 de ani abia în luna iulie. Născut la Bozovici, Oberșterescu a evoluat, de-a lungul anilor, la FC Argeș, UMT, Auto, Poli Timișoara, ultimele sezoane petrecându-le la Gara Mare.

În altă ordine de idei, feroviarii muncesc din greu pentru a încropi un lot competitiv pentru retur, un serios semnal de alarmă fiind tras în urmă cu zece zile, atunci când CFR-ul a fost ridiculizat de Mama Mia Becicherecu Mic, scor 1-15, într-un joc amical. Mijlocașul Daniel Crișan s-a întors la Gara Mare, după o săptămână de pregătire cu ASU Politehnica, iar la antrenamentul de astăzi a fost prezent și Sorin Oberșterescu, cel ce a părăsit CFR-ul în vară, evoluând în tur tot la gruparea alb-violetă. Tânărul fundaș central a susținut, în această iarnă, probe de joc la prim-divizionara Corona Brașov și secund-divizionara Unirea Tărlungeni, însă nu a convins, revenind astfel la Gara Mare, unde va fi pregătit tocmai de fratele său.

CFR Timișoara a suferit o pierdere importantă în această iarnă, golgheterul Sergiu Iorgovan luând drumul liderului ASU Politehnica. Una dintre soluțiile de înlocuire ale acestuia poate veni tot de la gruparea alb-violetă. „Leoparzii” îl așteaptă pe Emanuel Ardelean, atacant în vârstă de 19 ani, autor a 6 goluri în tur, care nu mai intră în vederile lui Paul Codrea. De asemenea, feroviarii mai poartă discuții și pentru Bogdan Pleșcan, atacant ce în toamnă a evoluat la divizionara C, Millenium Giarmata.

CFR Timișoara va disputa primul meci cu Daniel Oberșterescu pe bancă joi după-amiază, pe terenul campioanei de toamnă din seria a II-a a Campionatului Județean, AS Murani.

About Gabriel Toth