RCM Timișoara și-a aflat adversarul din optimile Cupei României

DSC_1075
RCM Timișoara va debuta sâmbătă în Cupa României, cu un duel al vestului. Tragerea la sorți de astăzi, de la sediul Federației Române de Rugby, le-a hărăzit elevilor lui Dannie de Villiers o dispută cu divizionara secundă CSU AV Arad, meciul urmând a se disputa la Sânnicolau Mic.

Astăzi, la sediul Federației Române de Rugby, s-a stabilit calendarul optimilor de finală ale Cupei României. Cu urne ciuntite de retrageri, precum cea a lui Dinamo – singura echipă din Superligă ce nu a onorat a doua competiție a țării, tabloul următoarei faze va cuprinde doar șase jocuri. În urma tragerii la sorți, s-a aflat că, în cele din urmă, nu se vor disputa decât cinci, Metrorex București anunțându-și retragerea, din motive financiare, facilitând astfel calificarea directă în sferturi a Farului Constanța. Alte două echipe „fericite” din acest punct de vedere sunt secund divizionarele Poli Agro Iași și RC Bârlad.

Campioana reconfirmată a României, RCM Timișoara va avea parte de un duel vestic, cu CSU AV Arad, meciul urmând a se disputa la Sânnicolau Mic. Cele două formații nu s-au mai întâlnit din ediția 2011 a Superligii CEC Bank, care a consemnat ultima prezență a grupării arădene pe prima scenă.

Iată programul complet al optimilor Cupei României:

RCM Galați vs CSM București
RC Stejarul Buzău vs CSM Baia Mare
CSR Callatis Mangalia vs Universitatea Cluj
CSU AV Arad vs RCM Timișoara
CS Lions Arad vs CSA Steaua
Metrorex vs RCJ Farul Constanța – nu se dispută

Calificate direct în sferturi: Farul Constanța, Poli Agro Iași, RC Bârlad.

About Gabriel Toth