RCM Timișoara are șapte titulari la „lupi” în meciul cu Calvisano

1380159_10151902873898270_427829195_n
Campioana reconfirmată a României, RCM Timișoara, dă „grosul” selecționatei Bucharest Wolves și în meciul cu italienii de la Calvisano, din runda a doua a AMLIN Challenge Cup. Nu mai puțin de șapte jucători ai galben-albaștrilor sunt anunțați titulari la „lupi”, iar alți doi vor începe jocul de sâmbătă, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, din postura de rezerve.

RCM Timișoara va avea șapte titulari la Bucharest Wolves, în partida pe care selecționata românească o va susține sâmbătă, cu italienii de la Calvisano Rugby, în cea de-a doua rundă din AMLIN Challenge Cup. Față de meciul de săptămâna trecută, nu va fi utilizat Mădălin Lemnaru, care acuză unele probleme medicale, locul său fiind luat de Ionuț Dumitru. Antrenorul Lynn Howells a apelat la un cuplu de centri în care nu se regăsește Paula Kinikinilau, titular săptămâna trecută, acesta urmând a lua loc pe bancă.

Se va modifica și structura liniei I. Dacă săptămâna trecută, în rolul de taloneur a început ca titular Eugen Căpățână, de această dată va veni rândul colegului său de la Timișoara, Otar Turashvili. De asemenea, pilier dreapta va fi Alexandru Țăruș, după ce săptămâna trecută titular pe acest post fusese Petru Tamba.

Iată cum va arăta formația „lupilor” în meciul de sâmbătă:

15. Cătălin Fercu, 14. Stephen Hihetah, 13. Csaba Gal, 12. Florin Vlaicu, 11. Ionuț Dumitru, 10. Vali Calafeteanu, 9. Florin Surugiu, 1. Constantin Pristavița, 2. Otar Turashvili, 3. Alexandru Țăruș, 4. Johan Van Heerden , 5. Valentin Popârlan, 6. Dorin Lazăr, 7. Viorel Lucaci, 8. Stelian Burcea (C)

Rezerve: 16. Andrei Rădoi, 17. Mădălin Baraulea, 18. Petru Tamba, 19. Alexandru Grigore, 20. Adrian Ion, 21. Mike Wiringi, 22. Gabriel Conache , 23. Paula Kinikinilau.

Meciul dintre Bucharest Wolves și Calvisano Rugby va avea loc sâmbătă, de la ora 15, pe stadionul „Arcul de Triumf” din capitală.

About Gabriel Toth