Primă deplasare infernală pentru fetele de la CFR! Sâmbătă, la Olimpia Cluj

3

CFR Timișoara se deplasează sâmbătă pe terenul campioanei ultimelor trei ediții, Olimpia Cluj. Calculele hârtiei nu le oferă practic nicio șansă „leopardelor”, judecând și după rezultatele directe înregistrate în sezonul trecut sub Feleac. Pentru antrenorul Florin Bugar, cel mai important e ca jucătoarele sale să nu se accidenteze în partida din Ardeal.

CFR Timișoara e primul lider al Superligii de fotbal feminin. „Leopardele” au început în forță noul sezon, cu un 9-0 administrat în prima etapă celor de la Independența Baia Mare. Fetele lui Florin Bugar se vor lovi de un adversar infinit mai dificil sâmbătă, în prima deplasare a sezonului. E vorba despre Olimpia Cluj, campioana în exercițiu a României, învingătoare cu 5-0 în prima rundă, pe terenul lui Real Craiova, formație ce s-a întărit consistent în această vară.

„Jucăm contra unei echipe ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, e în mod cert cea mai bună din campionat. Încercăm să ne facem un joc defensiv așa cum l-am gândit de câteva săptămâni. Cel mai important pentru noi e să nu ne accidentăm la Cluj și să revenim cu echipa întreagă de acolo”, a declarat Florin Bugar.

Deși gazdele sunt favorite certe, antrenorul CFR-ului nu ascunde că și-ar dori enorm un rezultat pozitiv la Cluj. La precedentele două vizite pe terenul campioanei, formația timișoreană a suferit însă corecții severe: 0-9 în prima parte a sezonului trecut și apoi 0-10 în play-off.

„Ar fi un rezultat extraordinar să nu pierdem la Cluj, deși Olimpia nu e contracandidata noastră. Noi ne luptăm pentru locul 2, cu Târgu Mureș și Craiova”, a mai spus Florin Bugar.

Partida dintre Olimpia Cluj și CFR Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 14, pe terenul Unirea. Meciul va fi condus de o brigadă din Aiud, cu Mihai Domșa la centru, ajutat la cele două tușe de Adrian Mărginean și Florin Potora.

About Gabriel Toth