Polistul Chikovani, cel mai bun marcator al Georgiei în eșecul cu Lituania

chikovani2
Gruzinul Irakli Chikovani e singurul jucător din lotul lui CH Poli convocat pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2015. Interul sosit în vară la Timișoara a evoluat aseară în partida pierdută de Georgia, scor 17-23 în deplasare, în fața Lituaniei, fiind cel mai bun marcator al echipei sale.

Naționala Georgiei a debutat cu stângul în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2015. Cu polistul Irakli Chikovani în teren, gruzinii au pierdut cu 17-23 înfruntarea de miercuri seară, de la Panevezys, cu Lituania. Interul formației timișorene a reușit însă o prestație apreciată, marcând șase goluri, adică mai bine de o treime din totalul realizat de echipa sa. Pentru georgieni a mai marcat de trei ori și Vladimir Rusia, un alt jucător cu ștate vechi de lucru în campionatul românesc, și care actualmente evoluează la vicecampioana Știința Bacău.

Georgia lui Chikovani va disputa următorul meci din campania pentru Campionatul Mondial duminică, pe teren propriu, la Tbilisi, unde va primi replica Finlandei.

În altă ordine de idei, CH Poli a revenit la antrenamente la începutul acestei săptămâni, iar vineri elevii lui Constantin Ștefan au programat un meci de verificare la Novi Sad, pe terenul campioanei en titre a Serbiei, RK Vojvodina.

About Gabriel Toth