Mesaj de la Valea lui Liman: „Mulțumim tuturor pentru această pregătire centralizată”

DSCF0073
ASU Politehnica a început penultima zi plină de cantonament la Valea lui Liman. Programul impus de staff-ul tehnic, cu trei antrenamente pe zi, nu e „floare la ureche” pentru fotbaliștii liderului din Liga a IV-a, dar cu toții sunt conștienți de utilitatea acestei pregătiri. Prin vocea mijlocașului Ionuț Vucea, „Băieții în Ghete” au transmis mulțumiri pentru organizarea cantonamentului și promit să facă „decontul” în retur, pe teren.

Au mai rămas două zile de pregătire pentru alb-violeți la Valea lui Liman. Fotbaliștii lui Paul Codrea trag din greu, fie pe pajiștile din jurul stațiunii, fie pe terenul de fotbal, ori în sala de sport. Cu toții conștientizează însă că o pregătire fizică făcută ca la carte poate fi un as în mânecă în lupta pentru promovare.

Mijlocașul Ionuț Vucea ne-a transmis gândurile sale legate de condițiile de la Valea lui Liman, mulțumind totodată, în numele echipei, celor care au pus la cale acest cantonament.

„A mai trecut o zi, la fel de grea ca și celelalte, dar suntem cu siguranță mai câștigați. Avem un program bine pus la punct, cu trei antrenamente pe zi, o alimentație deosebit de bună, iar cazarea e, de asemenea, pe măsură. Condițiile de pregătire sunt excelente, indiferent de vreme sau de loc. Avem antrenori competenți, care știu să ne pregătească la cote înalte. Să ne ferească Dumnezeu de accidentări, pentru că altfel munca noastră ar fi în zadar. Mulțumim tuturor pentru această pregătire centralizată, suntem conștienți că au fost costuri ridicate, dar promitem să îi răsplătim pe teren”, ne-a transmis Ionuț Vucea.

ASU Politehnica va rămâne la Valea lui Liman până joi dimineață, când se va porni spre Lugoj, jocația primului joc de verificare al iernii, împotriva divizionarei C din localitate, Vulturii.

About Gabriel Toth