Fetele de la CFR obțin trei puncte importante la Baia Mare

cfr-navobi-iasi (7)
CFR Timișoara a bifat astăzi cea de-a doua deplasare victorioasă la rând. Dacă săptămâna trecută au smuls pe final trei puncte de la Târgu Mureș, de această dată fetele lui Florin Bugar s-au impus cu 4-1 pe terenul Independenței Baia Mare, diferența fiind făcută în repriza secundă.

Tehnicianul feroviarelor, Florin Bugar, a început meciul din Maramureș cu un prim 11 inedit pentru acest sezon, cu fotbalista greacă Heleni Christopoulou titulară în premieră de la sosirea la CFR. Deși porneau ca favorite certe, „leopardele” n-au avut viață ușoară la Baia Mare, gazdele conducând cu 1-0 după primele 45 de minute. Cu câteva ajustări, formația timișoreană și-a schimbat total fața după pauză, defilând în repriza secundă.

CFR-ul a reușit să întoarcă scorul în doar două minute, grație Floarei Lihet, care a realizat o „dublă” în minutele 61 și 63. Aflate pe val, bănățencele au mai punctat o dată, în minutul 68, prin Manuela Voica, astfel că gazdele au cedat complet inițiativa. Scorul final a fost stabilit în minutul 85, atunci când Loredana Sas a transformat cu precizie un penalti obținut de colega ei din atac, Larisa Sârbovan.

Florin Bugar a abordat meciul de la Baia Mare cu formula Abălașei – Obrad, Christopoulou, Mirică, Heisu, Ababei, Stroia, Lihet, Bistrian, M. Voica, Lauruc. Au mai intrat Sârbovan, Sas, Molnar și Durlă.

Prin acest succes, CFR-ul acumulează 18 puncte și are toate șansele să se distanțeze de ocupanta poziției a treia, Real Craiova, care joacă la această oră pe terenul Olimpiei Cluj. Că tot veni vorba despre campioana en titre, aceasta va vizita duminică arena de la Gara Mare, acolo unde în toamna anului trecut suferea singurul eșec în competițiile interne de la înființare.

About Gabriel Toth