Dorințele de Crăciun ale lui George Toth: „Vreau să îmi ajut colegii cât pot de mult”

1239914_481481475281613_1620135952_n
BC Timișoara a intrat într-o scurtă vacanță, cu ocazia Crăciunului, care nu îi prinde însă pe „lei” cu zâmbetul pe buze. Alb-violeții au înregistrat două eșecuri în ultimele partide ale anului, cu Craiova și Mediaș, și așteaptă rezultate mai bune în anul ce bate la ușă. E și dorința lui George Toth, pivotul de 2,12 al trupei lui Petricevic, care așteaptă de la 2014 rezultate cât mai bune pentru echipă și minute cât mai multe pentru el.

BC Timișoara n-a avut șansa de a-și face sărbătorile cu adevărat fericite, alb-violeții clacând în ultima dispută a anului, cea de sâmbătă, de la Mediaș. Pivotul George Toth e de părere că absența jucătorilor accidentați a contat foarte mult, însă nu folosește acest aspect ca o scuză. „Determinare am avut cu toții, am fost foarte motivați, dar din păcate nu s-a putut mai mult. Nu vreau să caut scuze, dar am avut doi accidentați la Mediaș, pe Panic și Johnson, și de asemenea un jucător nou (n.r. – Vasojevic). Nu a fost să fie”, a declatat George Toth.

Pentru anul viitor, pivotul în vârstă de 21 de ani speră ca echipa să revină în zodia victoriilor, iar pe plan personal, să își continue progresul. „Cel mai mult îmi doresc să reușim cât mai multe victorii. De asemenea, mi-aș dori să progresez la rândul meu alături de echipă și să îmi ajut colegii cât pot de mult”, a mai spus George Toth.

BC Timișoara va avea parte de o vacanță extrem de scurtă, întinsă strict pe perioada Crăciunului. Vineri, 27 decembrie, lotul se va reuni, a doua zi vor avea loc primele antrenamente, iar duminică, 29 decembrie, alb-violeții se vor deplasa în Serbia, pentru un amical cu KK Vrsac, ocupantă a locului 8 în prima ligă.

About Gabriel Toth