În ciuda situației financiare, la Timba e optimism: „Mergem să jucăm și chiar să câștigăm”

1000336_628892280487355_323284387_n
BC Timba traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Lotul s-a subțiat considerabil în ultima lună, iar conducerea încearcă să acopere datoriile rămase încă din sezonul trecut. Deși atmosfera de lucru nu e cea mai propice, galben-negrii au plecat astăzi spre Craiova cu gândul de a pune probleme uneia dintre revelațiile sezonului trecut.

Situația financiară deloc roză și-a pus din plin amprenta pe rezultatele celor de la Timba din acest sezon. „Urșii” n-au învins decât Farul Constanța, pierzând săptămâna trecută și pe terenul nou-promovatei Concordia Chiajna, formație ce nu acumulase niciun succes până atunci. Pentru timișoreni urmează o misiune aproape imposibilă, la Craiova, însă antrenorul Bogdan Murărescu speră ca elevii săi să se ridice la nivelul adversarului.

„Mergem să încercăm să jucăm de la egal la egal cu o formaţie foarte bună a campionatului nostru. Vrem să ne ridicăm la nivelul adversarului. Este însă greu să ceri prea multe de la jucători care nu au văzut de mult timp bani. Sunt promisiuni că problemele financiare se vor rezolva şi atunci vom vedea ce le putem cere jucătorilor”, a declarat Murărescu.

Obișnuit cu situații de acest gen, din perioadele de zbucium financiar de la Elba, Petru Czmor pare mai optimist decât antrenorul său, neexcluzând nici varianta victoriei la Craiova.

„E greu de jucat, dar aşteptăm zile mai bune. La Craiova mergem să jucăm şi de ce nu, să câştigăm. Ştim că jucăm cu o echipă foarte bună, dar este de datoria noastră să încercăm să facem totul pentru a obţine victoria”, a spus Czmor.

Partida SCMU Craiova – BC Timba Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 18.15, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

About Gabriel Toth