CH Poli, în vizită la o codașă revitalizată: „Ne va aștepta un meci foarte dificil”

1511093_1419386634966293_874002582_n
CH Poli încearcă să lege două victorii consecutive, pe terenul unei formații ce a demonstrat în primele două etape ale anului că poate fi incomodă chiar și pentru cele cu pretenții. După succesul de duminica trecută, cu CSU Suceava, venit după trei luni și jumătate de înfrângeri pe linie, elevii lui Constantin Ștefan se deplasează la București, pentru duelul cu CSM, o echipă revitalizată în această iarnă.

CH Poli are în față o misiune deloc ușoară la București, deși întâlnește penultima clasată. CSM a început promițător noul an, cu o remiză, 26-26, pe propriul teren, în fața celor de la HC Odorhei, urmată de un eșec la doar două goluri diferență pe terenul revelației actualului sezon, Potaissa Turda.

„Toate meciurile au fost grele pentru noi. CSM București s-a întărit în această iarnă și, de la reînceperea campionatului, au avut două jocuri bune, cu Odorheiul și Turda. Acest lucru ne dă de gândit și suntem conștienți că ne va aștepta un meci foarte dificil. Au o echipă cu jucători tineri, în mare parte proveniți de la naționala de tineret, deci sunt dornici de afirmare. Cu siguranță, își doresc și ei victoria”, a prefațat antrenorul alb-violeților, Constantin Ștefan, disputa de sâmbătă dimineață.

CH Poli a reușit să câștige etapa trecută, în fața Sucevei, după o serie de șapte eșecuri consecutive în campionat, un succes ce le-a redat încrederea elevilor lui Ștefan.

„Nu pot să spun că e un tonus foarte ridicat dar această victorie le-a mai descrețit măcar frunțile băieților. Sper să ne aducă luciditatea și liniștea abordării meciului de la București la victorie”, a mai spus Constantin Ștefan.

Partida CSM București – CH Poli se va disputa sâmbătă dimineață, de la ora 10, în sala „Rapid”, fiind transmisă în direct pe Digi Sport 1. Oficialii partidei au fost desemnați Marcel Sas (Oradea) și Marius Pintea (Cluj).

About Gabriel Toth