CH Poli a rezistat o repriză pe terenul vicecampioanei

DSC_0201_result
CH Poli a început curajos meciul de la Bacău, reușind să mențină scorul egal până la pauză, dar apoi ineficiența din ofensivă din prima jumătate a reprizei secunde i-a costat pe alb-violeți. S-a încheiat 23-20 pentru Știința lui Eliodor Voica, la capătul unui meci în care tânărul portar timișorean, Răzvan Vâlceanu, a ieșit din nou la rampă.

CH Poli a reușit o primă jumătate de meci excelentă la Bacău. Cu un Răzvan Vâlceanu din nou în zi de grație – cu 15 intervenții în întreg jocul, oamenii din teren ai alb-violeților au reușit să țină în șah vicecampioana în prima jumătate de oră a meciului. La pauză se înregistra 12-12, iar repriza secundă anunța o bătălie pe muchie de cuțit. A urmat însă o perioadă de secetă pentru timișoreni, care n-au mai marcat până înspre mijlocul părții secunde, băcăuanii evadând la 17-12. Gazdele au avut la un moment dat chiar și șase goluri avans, însă elevii lui Constantin Ștefan au reușit să mai redreseze situația înspre final.

Cel mai bvun marcator al lui CH Poli a fost căpitanul Timofte, cu 5 reușite, urmat de Santeiu – 3, Mrakic – 2, Chikovani – 2, Daninfeld – 2, Ursu – 2, Petkovic – 2 și Halcă – 2. De partea cealaltă, Păunică a punctat de 5 ori, iar Bondar de 4 ori.

About Gabriel Toth