CH Poli își încearcă norocul pe terenul vicecampioanei

DSC_5014 (Small)
CH Poli reia lupta din campionat, după aproape trei săptămâni de pauză cauzată de programul echipei naționale. Handbaliștii lui Constantin Ștefan au în față o deplasare infernală, pe terenul vicecampioanei la zi, Știința Bacău. Tehnicianul alb-violeților speră ca întreruperea Ligii Naționale să nu fi afectat forma elevilor săi, care erau pe val după victoria entuziasmantă din ultima etapă, cu Minaur Baia Mare.

CH Poli se va deplasa duminică, la Bacău, pentru duelul cu trupa ce dă cei mai mulți jucători echipei naționale. Constantin Ștefan spune că elevii săi vor fi concentrați la maximum în duelul cu vicecampioana, care ar putea edifica locul în care se află în acest moment formația alb-violetă. „Se reia campionatul după aproape patru săptămâni, o perioadă lungă din punctul meu de vedere, dar având în vedere rezultatele echipei naționale, poate că a meritat. Vom juca la Bacău, o echipă ce își dorește titlul în acest an și cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu. Noi vom încerca să ne prezentăm cât mai onorabil, e un joc pe care trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate. Vrem să ne măsurăm în același timp forțele cu o echipă de top din România, pentru a vedea pe unde ne aflăm cu pregătirea”, a declarat Constantin Ștefan.

Antrenorul „studenților” recunoaște că cele trei săptămâni și jumătate de pauză l-au încurcat în bună măsură, având în vedere că echipa se afla pe val în momentul întreruperii campionatului. „Din punctul meu de vedere, pauza nu ne-a priit, deoarece ne aflam într-un vârf de formă, după meciul bun făcut cu Minaur. Sper să reintrăm în formă cât mai repede și să repetăm meciurile bune făcute până acum. Am avut un meci de verificare la Novi Sad, în care am încercat să ne repetăm bagajul tactic și sistemul defensiv. A fost o victorie normală, pentru că am jucat bine. Nu pot să spun că e un succes de moral, deoarece oricum aveam un moral ridicat și sper să îl avem și la Bacău”, a mai spus Ștefan.

CH Poli nu e ocolită de probleme medicale înaintea acestui duel, interul rus Denis Kaftin urmând a rămâne acasă, deoarece nu e refăcut complet după accidentare. În schimb, va reveni portarul Tudor Stănescu, accidentat la începutul sezonului. „Kaftin a început în această săptămână pregătirea, dar nu la intensitate maximă, deci nu îl vom avea apt pentru meciul de la Bacău. În schimb, Tudor Stănescu se pregătește cot la cot cu echipa și va face deplasarea”, a afirmat Constantin Ștefan.

Partida Știința Bacău – CH Poli Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 18, și va fi condusă de o brigadă bucureșteană, formată din Ionuț Barbu și Adrian Manafu.

About Gabriel Toth