CH Poli a înregistrat două înfrângeri în triunghiularul de la Târgu Jiu

DSC_2842
Handbaliștii de la CH Poli au participat în aceste zile la un turneu amical organizat de Pandurii Târgu Jiu. Conduși de pe bancă de antrenorul secund, Dan Dumitru, alb-violeții au pierdut ambele partide disputate în Gorj, mai întâi în fața formației gazdă, iar apoi în fața revelației Ligii Naționale, Potaissa Turda.

Triunghiularul de la Târgu Jiu a fost deschis joi seară, gazdele de la Pandurii întâlnind Politehnica Timișoara. Meciul a fost unul echilibrat pe tot parcursul celor 60 de minute, la pauză înregistrându-se egalitate perfectă, 16-16. În final, câștig de cauză au avut gorjenii, diferența fiind făcută de un singur gol, 27-26. Cel mai bun marcator al alb-violeților a fost Zarko Petkovic, cu 6 goluri, urmat de extremele Timofte și Lela, cu câte 5 reușite.

CH Poli a încheiat turneul astăzi, cu o confruntare în compania revelației din Liga Națională, Potaissa Turda. Trupa pregătită de fosta glorie a handbalului timișorean, Horațiu Gal, s-a aflat la timonă în cea mai mare parte a meciului, conducând cu 17-15 la pauză, pentru ca tabela să fie oprită la o diferență finală de trei lungimi, 34-31. Căpitanul Mihai Timofte a înscris de 6 ori pentru bănățeni, al doilea pe lista marcatorilor fiind tânărul Levente Szentpeteri, cu 5 reușite.

În ciuda celor două înfrângeri, antrenorul secund al timișorenilor, Dan Dumitru, s-a declarat mulțumit de aportul jucătorilor, mai ales de cei tineri, pe care i-a folosit în ambele confruntări. „În primul rând ne-am atins scopul, respectiv să nu ne accidentăm şi să joace toată lumea”, a spus tehnicianul.

În acest moment, handbaliștii de la CH Poli sunt pe drumul de întoarcere spre Timișoara, unde vor avea programată recuperarea. Luni se va reintra în programul de pregătire normal, antrenorul principal Constantin Ștefan urmând să se întoarcă din Danemarca, acolo unde participă la cursul de perfecționare „Master Coach”.

About Gabriel Toth