CH Poli încheie turul cu un nou eşec: 25-28 cu Pandurii

DSC_5027 (Small)

CH Poli pierde şi mai mult contactul cu locurile de play-off, după ce a înregistrat cea de-a patra înfrângere la rând în Liga Naţională, 25-28 pe teren propriu, în faţa Pandurilor. Gorjenii au controlat în bună măsură ostilităţile, asigurându-şi un final de meci liniştit, pe fondul unei căderi inexplicabile a alb-violeţilor în cea de-a doua jumătate a meciului.

După un start mai bun al oaspeţilor, CH Poli a revenit în joc şi a preluat conducerea în minutul 9, 5-4. A fost singurul moment în care gazdele s-au aflat în avantaj, gorjenii întorcând rapid scorul, 5-7 în minutul 14. În minutul 20, Pandurii a evadat la patru goluri (7-11), însă timişorenii nu s-au pierdut cu firea şi au marcat de patru ori consecutiv, restabilind egalitatea, 11-11, în minutul 24. Trupa lui Constantin Ştefan nu a putut însă păstra acelaşi ritm, gorjenii preluând din nou conducerea şi terminând prima repriză la trei goluri avans, 15-12.

Startul reprizei secunde a fost un adevărat fiasco pentru handbaliştii timişoreni, care au rămas şi mai mult în urma adversarilor. În minutul 40, Pandurii avea deja un ecart de şase goluri (20-14), moment din care problema învingătoarei nu s-a mai pus. Cea mai mare diferenţă dintre cele două echipe s-a înregistrat în minutul 49, 27-19 în favoarea gorjenilor. În ultimele 10 minute, alb-violeţii au reuşit să mai reducă din handicap, terminând jocul la trei goluri în spatele oaspeţilor, 25-28. De notat că Pandurii a avut doi eliminaţi în acest joc, Dragnea şi Roman, ultimul primind roşu direct, în minutul 58, pentru lovire. De asemenea, la gazde, pivotul Andrei Santeiu a acumulat cea de-a treia eliminare, în minutul 51.

Cel mai bun marcator al timişorenilor a fost Irakli Chikovani, cu 7 goluri, urmat de Timofte, cu 6, Petkovic 3, Ursu 3, Daninfeld 3, Kaftin 2 şi Halcă 1. De partea cealaltă, Asoltanei a punctat de 8 ori, urmat de Acatrinei, cu 7, Apolzan 5, Păiuş 4, Dragnea 2, Giotoiu 1, Libert 1.

CH Poli va disputa săptămâna viitoare prima etapă din returul Ligii Naţionale, în deplasare, la Reşiţa, cu CS Caraş-Severin.

About Gabriel Toth