CH Poli încearcă surpriza la Constanța

DSC_0181_result
CH Poli are în față o deplasare infernală, la Constanța, pe terenul campioanei ultimilor ani din România. Antrenorul Constantin Ștefan se întoarce în orașul în care a trăit ultima experiență ca tehnician înaintea venirii la Timișoara și speră la o comportare cât mai bună din partea elevilor săi.

CH Poli se deplasează la Constanța cu un moral bun. Alb-violeții au scos maximum din ultimile trei partide, cu Steaua, Suceava și CSM București, însă de această dată au în față o misiune infinit mai dificilă. Formația timișoreană va evolua, în deplasare, cu HCM Constanța, formația ce a dominat handbalul românesc în ultimii ani. Fost tehnician al grupării dobrogene, Constantin Ștefan e optimist înaintea confruntării de sâmbătă, pe care o vede una de nivel european.

„Îl putem considera un joc de cupă europeană, dacă şi noi avem pretenţii de eurocupe. Nu avem nimic de pierdut, vrem să jucăm fără presiune. Sper ca după meci să fiu mulţumit de prestaţia jucătorilor; dacă şi rezultatul va fi pozitiv atunci va fi cu atât mai bine. E important să fim împăcaţi cu noi şi să revenim fără accidentări, pentru că joi vine un alt meci extrem de dificil, cu Baia Mare”, a declarat Constantin Ștefan.

CH Poli abordează jocul de la malul mării cu aproape întreg lotul valid. Singura excepție e portarul Tudor Stănescu, încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul din etapa a doua, cu Dinamo. Va fi un joc special pentru Iulian Halcă, tânărul inter împrumutat pa Timișoara chiar de HCM Constanța, dar și pentru căpitanul alb-violeților, Mihai Timofte, care a trăit în Dobrogea cea mai prolifică perioadă a carierei sale.

Meciul HCM Constanța – CH Poli Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 11.45, însă nu va fi televizată. La acest joc, a fost delegat cuplul de arbitri Șerbu – Vasilescu.

About Gabriel Toth