CH Poli continuă șirul de înfrângeri și în noul an: 26-33 cu Steaua

DSC_2833
CH Poli a înregistrat, în această seară, cel de-al șaptelea eșec consecutiv din campionat. Elevii lui Constantin Ștefan au cedat clar, 26-33, pe terenul Stelei, la capătul unui meci pe care l-au început perfect, dar l-au scăpat ușor de sub control.

CH Poli continuă „alunecarea” pe tobogan. Handbaliștii timișoreni n-au reușit să întrerupă șirul eșecurilor, pornit în toamnă, nici pe terenul Stelei, formație cu care se aflau la egalitate de puncte înaintea acestei etape.

Începutul de meci a fost însă promițător pentru timișoreni, care au condus aproape pe tot parcursul primei reprize, chiar și la cinci lungimi. Din minutul 20, Steaua a început să își revină, încetul cu încetul, reușind să egaleze până la pauză, când se înregistra 15-15. În partea a doua, alb-violeții au pierdut complet meciul de sub control, bucureștenii distanțându-se văzând cu ochii. S-a încheiat 33-26 în favoarea roș-albaștrilor, o înfrângere grea, în ciuda unei prestații remarcabile ale portarului Tudor Stănescu, de a cărui intervenții n-au ptutut însă profita colegii săi din teren.

Căpitanul Mihai Timofte a fost cel mai bun marcator al lui CH Poli, cu 6 goluri, urmat de Kaftin – 5, Daninfeld – 5, Petkovic – 5, Lela – 2 și Santeiu – 1. De partea cealaltă, s-a remarcat ionuț Nistor, cu 7 reușite.

În urma acestui eșec – al șaptelea la rând – CH Poli coboară până pe locul 9, departe de pretențiile expuse în vara anului trecut. Să mai spunem că de la ultima victorie a handbaliștilor timișoreni s-au scurs 14 săptămâni și o zi: 30-24 cu Minaur Baia Mare, la 17 octombrie 2013.

About Gabriel Toth