CH Poli a câștigat al doilea amical cu Orosházi FKSE

DSC_2842

CH Poli a învins în această dimineață prim-divizionara maghiară Orosházi FKSE, în cel de-al doilea joc amical disputat de cele două echipe la Timișoara. După ce vineri se înregistra o remiză, 26-26, alb-violeții s-au impus în meciul-revanșă, scor 30-28, în acest joc fiind utilizați și handbaliștii menajați în jocul de vineri.

CH Poli și prim-divizionara maghiară Orosházi FKSE s-au întâlnit și în această dimineață, într-o sală „Constantin Jude” cu porțile închise. Alb-violeții, ghidați de pe margine de preparatorul fizic Sorin Sărăndan, au reușit un joc mult mai consistent decât cel de vineri, avându-i la dispoziție și pe Gabriel Daninfeld și Iulian Halcă, menajați în primul duel.

Formația timișoreană a reușit o primă repriză excelentă, la finalul căreia conduceau cu 16-10, însă în partea secundă maghiarii s-au apropiat, tabela oprindu-se la o diferență de două goluri în favoarea gazdelor, 30-28.

Daninfeld, recuperat după accidentarea suferită în ultimul joc al anului trecut, cu Dinamo, a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 7 goluri, urmat de Levente Szentpeteri, tânăra extremă contribuind cu 5 goluri. Au mai punctat Timofte – 5, Petkovic – 4, Kaftin – 3, Mrakic – 2, Halcă – 2 și Arseni – 1. De cealaltă parte, cei mai buni marcatori au fost Bali – 6, Siranig – 5 și Yassine – 4.

Săptămâna viitoare, CH Poli va participa la un turneu amical la Târgu Jiu, unde va da piept cu gazdele de la Pandurii și cu revelația Ligii Naționale, Potaissa Turda.

About Gabriel Toth