CFR Timişoara încheie anul pe locul 2! Victorie în zăpadă la Bucureşti

cfr-navobi-iasi (7)

CFR Timişoara a reuşit astăzi o victorie importantă, la Bucureşti, în ultimul joc oficial al anului. Fetele pregătite de Florin Bugar s-au impus cu 4-0 în faţa celor de la Fair-Play, într-un joc disputat pe un teren “Politehnica” impracticabil, acoperit cu un strat de zăpadă apoasă, ce a îngreunat la maximum jocul ambelor echipe.

În ciuda condiţiilor extreme de joc, CFR Timişoara a trecut cu brio examenul de pe “Politehnica” bucureşteană, în faţa formaţiei Fair-Play. Istoria jocului s-a scris, practic, în primul mitan, singurul în care s-a putut juca (oarecum) fotbal.

Timişorencele au deschis scorul în minutul 11, prin Loredana Sas, care a fructificat o pasă a colegei din avanposturi, Larisa Sîrbovan. Apoi, în minutul 23, Sas a trecut în rolul de servant, punându-i pe tavă o minge mijlocaşului Floarea Lihet, care n-a iertat. În ultima parte a primei reprize, a ieşit la rampă Larisa Sîrbovan, care a făcut 3-0 în minutul 33, cu un şut frumos, sub bară, iar apoi a reluat spectaculos, din vole, centrarea Manuelei Voica, trecându-şi în cont o “dublă”, prin care a stabilit, totodată, şi scorul final.

S-a terminat 4-0 pentru CFR Timişoara, care acumulează 21 de puncte şi iernează pe cea de-a doua poziţie a clasamentuluil. Fetele lui Florin Bugar se află în acest moment în drum spre casă, după o săptămână de pribegie, ele disputând luni, la Alexandria, un meci epuizant, de 120 de minute, care le-a adus calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul Florin Bugar a abordat partida de astăzi, de la Bucureşti, în formula Abălaşei – Şodinca, Mirică, Durlă, Heisu – Bistrian, Lihet, Molnar, M. Voica – Sas, Sîrbovan. Au mai intrat Christopoulou, Stroia, Obrad şi Lauruc.

Odată cu scurgerea celei de-a treia etape a returului, Superliga de fotbal feminin intră în vacanţa de iarnă până pe 9 martie. La acea dată, CFR-ul va primi vizita celor de la Real Craiova, într-un joc decisiv pentru ocuparea locului 2 la finalul sezonului regulat.

About Gabriel Toth