BC Timișoara a depășit suta cu Farul: 102-60

DSC_4800
BC Timișoara nu a întâmpinat probleme în meciul disputat cu Farul Constanța la București. După o primă jumătate de meci în care „marinarii” au oferit o replică destul de bună, „leii” s-au distanțat decisiv după pauza mare, depășind pe final și granița celor 100 de puncte.

După primul sfert, doar șapte puncte le despărțeau pe cele două echipe, alb-violeții conducând cu 26-19, diferență ce avea să fie mărită sensibil până la pauza mare, când aceștia aveau 43-34. În partea a doua a meciului, trupa lui Tudor Costescu a apăsat mai puternic pedala de accelerație, distanțându-se la 20 de puncte după sfertul 3, 69-49. Ultimele 10 minute au fost un adevărat galop de sănătate pentru bănățeni, care au marcat 33 de puncte în acest interval, oprind tabela din „Arena de Baschet” la 102-60.

BC Timișoara a punctat astăzi prin toți jucătorii înscriși pe foaia de joc, remarcându-se în mod special Anthony Lee-Ingram, cu 24 de puncte, și Vladimir Panic, cu 21. Au mai punctat Johnson – 12, Petrișor – 12, Volkus – 9, D. Andrei – 8, Milencovici – 7, L. Filip – 4, Lăpuște – 3, G. Toth – 2. În tabăra timișoreană nu au evoluat Zlatko Jovanovic și Aleksandar Radulovic, ambii accidentați. De patrea cealaltă, Minea a fost cel mai bun marcator al dobrogenilor, cu 19 puncte, urmat de jucătorul împrumutat la Constanța tocmai de BC Timișoara, Georgian Păun, care a pus 15 puncte pe tabelă.

About Gabriel Toth