BC Timba încheie pe 2 la City Cup Cluj-Napoca

 

timba cluj
BC Timba a încheiat patrulaterul de la Cluj pe poziția a doua, după gazdele de la U Mobitelco. Elevii lui Bogdan Murărescu au înregistrat astăzi cel de-al doilea succes al turneului, 63-52 cu formația de primă ligă sârbă Tamis Pancevo.

BC Timba pare să își regăsească încetul cu încetul cadența. După succesul de vineri, cu maghiarii de la Jászberényi, galben-negrii au înregistrat în această dimineață cea de-a doua victorie din turneul de la Cluj, în fața grupării sârbe Tamis Pancevo.

Prima jumătate a meciului le-a aparținut plavilor, care la pauza mare aveau un avans de opt puncte pe tabelă, 27-19. La reluare, Timba a arătat o cu totul altă față, reușind să întoarcă soarta meciului, printr-o evoluție consistentă, asigurându-și un ecart final de 11 lungimi, 63-52.

Kevin Bridgewaters a fost principalul realizator al timișorenilor, cu 17 puncte, urmat de Marjan Tasic – 15 puncte, Denham Brown – 12 puncte, John Florveus – 8 puncte, Alexandru Mihuți – 6 puncte, Alin Andrieș – 3 puncte, David Lawrence – 2 puncte.

BC Timba încheie astfel pe locul 2 City Cup-Cluj Napoca, întrecere câștigată de gazdele de la U Mobitelco, aceștia obținând astăzi cel de-al treilea succes, 84-75, cu maghiarii de la Jászberényi.

Foto: u-mobitelco.ro

About Gabriel Toth