ASU Politehnica II, campioană de toamnă în „Municipiu”

1185616_517451435005990_960522339_n
ASU Politehnica II se clasează pe prima poziție în seria I a Campionatului Municipal, la mijlocul sezonului. Alb-violeții au acumulat 24 de puncte, la fel ca și principala urmăritoare, Millenium II Giarmata, cele două echipe fiind despărțite momentan doar de golaveraj.

ASU Politehnica II a încheiat luni turul în Campionatul Municipal, cu o victorie categorică, 11-1 pe terenul din zona Dacia, fieful celor de la CSS Bega. Cu această victorie, alb-violeții au acumulat 24 de puncte, fiind însă egalați de Giarmata II, care s-a impus la rândul ei marți după-amiază, pe teren propriu, în compania Ripensiei Primavera. A fost 2-1 pentru elevii lui Răzvan Leucă, pentru care a marcat Nicu Moldovan de două ori, ambele reușite venind în prima repriză. Roș-galbenii au redus din handicap printr-un gol marcat de antrenorul-jucător Cosmin Stan, la capătul unei faze suspecte de ofsaid, în viziunea gazdelor.

În acest moment, ASU Politehnica II și Giarmata II sunt departajate doar de golaveraj, unul net superior de partea alb-violeților. Băieții lui Antonio Foale au marcat nu mai puțin de 65 de goluri în cele 9 meciuri disputate, ceea ce rezultă o medie de 7.2 „boabe” pe meci. De precizat e că „studenții” n-au găsit drumul spre gol într-un singur joc, cel de la Giarmata, din etapa a șaptea, încheiat cu victoria „milenarilor”, scor 4-0.

„Obiectivul e ocuparea primului loc. Mai departe vom vedea la momentul respectiv. Nu ne putem propune decât primul loc. În primul rând, așa am fost obișnuiți în anii pe care i-am petrecut la acest nivel, iar mai apoi suntem Politehnica Timișoara și e normal să țintim sus”, ne-a declarat Antonio Foale, cel ce a luat în primire „satelitul”, de la înscrierea acestuia în „Municipiu”.

Una dintre formațiile ce ar putea încurca socotelile celor două formații ce conduc seria I de „Municipiu” e Auto II, grupare ce înaintea acestei etape se afla la două lungimi în spatele lui ASU Politehnica și Giarmata. „Mecanicii” vor încheia campionatul abia vineri, când vor evolua pe fostul teren de rugby din vecinătatea arenei „Dan Păltinișanu” în compania grupei 1998 de la LPS Banatul.

About Gabriel Toth