ASU Poli II a revenit în zodia victoriilor

1229858_517451368339330_216707891_n
ASU Poli II a câștigat ultimul joc pe teren propriu din acest tur de campionat, scor 5-3 cu Luceafărul Timișoara. Alb-violeții și-au revenit astfel după șocul din etapa trecută, atunci când băieții lui Antonio Foale au fost scurtcircuitați la Giarmata.

ASU Poli II a disputat astăzi ultimul joc pe propriul teren din turul Campionatului Municipal. Pe fostul teren Guban, din incinta Bazei 2, „satelitul” liderului din Liga a IV-a a primit vizita celor de la Luceafărul Timișoara. A fost practic un duel al familiei Foale, pe banca luând loc Antonio, în vreme ce de destinele trupei din Fratelia se ocupă fratele său, Angelo, și tatăl celor doi, Octavian.

După o dispută agreabilă, cu tânăra și ambițioasa formație a Luceafărului, ASU Poli II s-a impus cu 5-3. La victoria de astăzi, Opriș a contribuit cu o „dublă”, în vreme ce Popa, Giurasevici și Florea au punctat câte o dată.

Antonio Foale a apelat la următoarea formulă pentru duelul din această după-amiază: Șerban – Secotă, Hușanu, Oberșterescu, Lazăr, Florea, Popa, Opriș, Giurasevici, Panc, Ardelean.

ASU Poli acumulează 21 de puncte și rămâne în fruntea seriei I a Campionatului Municipal. Alb-violeții sunt și cei mai prolifici, luând în calcul ambele serii, reușind în opt jocuri să marcheze 54 de goluri, primind în schimb 14. Trupa lui Antonio Foale va încheia turul de campionat lunea viitoare, în deplasare, cu CSS Bega, meci ce se va disputa pe terenul din Circumvalațiunii (în spatele sălii „Mircea Albu”).

About Gabriel Toth