Meci cu peripeții pentru Timba la Rovinari


BC Timba a pierdut amicalul disputat sâmbătă, la Rovinari, scor 60-75, după un joc încheiat mai repede decât ar fi fost normal. Cu ceva mai mult de un minut înainte de final, Bogdan Murărescu și-a retras echipa de pe teren, nemulțumit de prestația brigăzii de arbitri.

BC Timba a pierdut ultimul test dinaintea startului în noul sezon. „Urșii” au fost învinși, la Târgu Jiu, de prim-divizionara Energia Rovinari, după ce au condus gruparea gorjeană mai bine de o jumătate de meci.

Gazdele au început mai relaxat partida, fapt de care a reușit să profite Timba, care s-a distanțat, până la pauza mare, la opt lungimi de Energia, 36-28. Oltenii au revenit însă în partea secundă și, după ce au restabilit egalitatea la capătul sfertului 3 (50-50), s-au desprins decisiv în ultimele minute de joc. Partida s-a încheiat însă cu 1 minut și 15 secunde mai repede. Nemulțumit de deciziile brigăzii de arbitri, Bogdan Murărescu și-a retras echipa de pe teren, iar meciul s-a terminat cu rezultatul înscris pe tabelă în momentul întreruperii.

Cel mai bun marcator pentru Timba a fost, ca de obicei, Bosko Stojakovic, cu 14 puncte, urmat de noua achiziție Alex Johnson, cu 13, Czmor – 9, Huckaby – 8, Popa – 7, Grubisic – 5 și Chief – 4.

BC Timba va disputa, săptămâna viitoare, primele jocuri oficiale de la promovarea în elită. „Urșii” se vor deplasa la Mediaș, acolo unde se va duela în Cupa României cu CSU Sibiu, Farul Constanța și SCMU Craiova.

About Gabriel Toth

Leave a Reply