Ziua și transferul la SCM Politehnica! Adam Savic, o nouă soluție pentru poarta alb-violeților

1461540_10152027661230520_506390739_nSCM Politehnica își continuă campania de achiziții. Echipa de handbal masculin a Timișoarei a oficializat astăzi al patrulea transfer al verii. E vorba despre bosniacul Adam Savic, un portar ce împlinește 30 de ani chiar astăzi (15 iulie) și care vine din puternicul campionat spaniol.

Se anunță o concurență acerbă în sezonul viitor și pe postul de portar la SCM Politehnica. Alături de reprezentanții „vechii garde”, Zlatko Daskaloski și Răzvan Vâlceanu, clubul alb-violet a oficializat astăzi și sosirea unui al treilea goalkeeper. E vorba despre Adam Savic, născut în urmă cu exact 30 de ani la Tuzla, în Bosnia-Herțegovina.

Savic a evoluat în țara natală la cluburileRK Konjuh Zivinice și MRK Gorazde, având participări cu ambele formații în întrecerile continentale, în Challenge Cup și Cupa Cupelor. În ultimii doi ani a evoluat la gruparea spaniolă Bada Huesca, alături de care a participat în Cupa EHF, ediția 2014/2015.

Adam Savic este cel de-al patrulea transfer oficializat de SCM Politehnica Timişoara, după cele ale interilor Marko Simovic şi Vuk Milosevic, precum şi a extremei stânga Filip Marjanovic. Campania de achiziții a clubului alb-violet se apropie de final, însă e posibil să mai sosească noutăți la începutul săptămânii viitoare.

Vă reamintim, echipa se va reuni sub comanda antrenorilor Pero Milosevic și Atilla Horvath joia viitoare (21 iulie), după ce marți își vor afla primii adversari din faza preliminară a Cupei EHF.

About Gabriel Toth

Leave a Reply