Victorie la limită pentru fetele de la CFR: 1-0 cu CS Brazi

DSC_4936
CFR Timișoara continuă parcursul bun din meciurile de pe teren propriu, reușind să se impună cu 1-0 în această dimineață, în fața echipei din Brazi. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Manuela Voica, la mijlocul primei reprize, cu o execuție de senzație.

CFR Timișoara n-a mai reușit un festival de goluri, așa cum își obișțnuise anul trecut susținătorii, dar și-a trecut în cont trei puncte extrem de importante. Fetele lui Florin Bugar au învins cu 1-0 formația din Brazi, la capătul unui joc pe care l-au controlat cu autoritate, dar în care le-a lipsit luciditatea în faza de finalizare.

Singurul gol al întâlnirii a purtat semnătura Manuelei Voica, talentata fotbalistă a CFR-ului recuperând o minge la 20 de metri de poarta adversă, de unde a tras, din cădere, fără speranțe pentru portarul echipei oaspete, Dincă. În partea a doua, feroviarele au reușit să-și îmbunătățească jocul de construcție, însă golul desprinderii n-a mai venit. La cealaltă poartă, Mirela Abălașei și-a făcut datoria, blocându-le pe Nicoleta Bărbos și Anca Nina, cele mai periculoase jucătoare ale formație prahovene.

CFR Timişoara: Abălaşei – Şodinca, Molnar, Durlă, Heisu, Ababei, Liheţ, Stroia, Voica, Sîrbovan, Mirică. Au mai intrat: Bistrian, Lauruc, Obrad, Abrudan, Szasz.

CS Brazi: Dincă – Moraru, Burtică, Cergan, Oprică, Neacşu, Bîrdea, Bărbos, Radu, Merlan, Nina. Au mai jucat: Sora, Tatu, Huţu, Jora.

La final, antrenorul CFR-ului Florin Bugar, a remarcat creșterea în joc a echipei, față de partida de săptămâna trecută, cu Navobi Iași, dar așteaptă în continuare mai mult de la fetele sale. „A fost un meci pe care l-am controlat, dar în care, din păcate, nu am putut marca mai mult. Oaspetele nu ne-au pus probleme, doar pe final au avut două contraatacuri. A fost important că am dat dovadă de o agresivitate pozitivă şi le felicit pe fete pentru ambiţie. Aştept însă şi o atitudine mai bună şi mai multă concentrare în faţa porţii. Am meritat victoria şi sperăm să obţinem maximum de puncte şi în următoarele jocuri”, a declarat Florin Bugar.

CFR Timișoara va evolua și duminica viitoare pe teren propriu, urmând a primi replica celor de la Fair Play București, într-un meci restant din runda a treia.

About Gabriel Toth