Velcea: „Vom sărbători promovarea”

Valentin Velcea e mulțumit de faptul că elevii săi și-au îndeplinit obiectivul și sunt aproape promovații.

„Obiectivul acestui meci a fost îndeplinit. Am alcătuit o echipă formată din jucători care n-au mai evoluat deloc. Vom vedea în continuare ce avem în curtea proprie, să evaluăm, să vedem unde ne situăm. Și căldura și-a pus amprenta asupra jocului, dar nu putem discuta despre valoarea celor două echipe”, a declarat Valentin Velcea.

Poli și-ar putea asigura în această seară promovarea din punct de vedere matematic, dacă Luceafărul Oradea va scoate măcar un punct de la Severin. Tehnicianul polist spune că el și echipa sa vor sărbători promovarea, chiar dacă încă nu se cunoaște eșalonul în care va activa echipa din sezonul viitor. „Bineînțeles că vom sărbători, pentru că vom îndeplini matematic obiectivul din etapa a 26-a. ne vom bucura atât cât putem. De ce să nu ne bucurăm? E munca noastră, o muncă de chinez. Nu se poate spune că am muncit degeaba. pentru mine și pentru jucători nu e așa. Sper să avem trecută în dreptul nostru promovarea pe teren. Nu cred că poate cineva să ne ia această realizare”, a mai spus Velcea.

Tehnicianul Politehnicii se bucură de prima reușită a lui Rover Cârstea, dar și de intrarea bună a lui Alex Boștină în prima garnitură a clubului. „Pentru Rover era normal să vină și acest moment, își dorea foarte mult. dar sentimentul de dorință puternică se transformă uneori în neputință. Trebuie să fie mai concentrat, la atenția sa de la pregătiri, pentru ca la meci să marcheze. Boștină e abia la primul meci. Îl cunosc bine, știam că va arăta tot ce știe în acest meci. Chiar dacă spunem că Deva a venit cu juniorii, n-a fost ușor. Trebuie să reamintesc faptul că din momentul în care începem să introducem jucători din pepiniera prorpie, rezultatele vor avea de suferit”, a mai spus Velcea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply