Universitatea, spre cea de-a cincea victorie consecutivă

Universitatea Timișoara va evolua sâmbătă la Dej, pe terenul Centrului Național de Excelență. Trupa pregătită de Sorin Grădinaru e din nou favorită certă, în fața unei grupări ce nu a obținut decât un singur succes în primele patru runde.

Voleibaliștii timișoreni se îndreaptă spre cea de-a cincea victorie din tot atâtea etape. Schiesz & co. vor evolua sâmbătă la Dej, în compania echipei Centrului Național de Excelență, o grupare ce reunește tinere talente din mai multe centre ale țării și care își desfășoară activitatea sub egida Liceului Alexandru Papiu Ilarian (LAPI).

Gazdele de sâmbătă au obținut o singură victorie în acest sezon, chiar în runda inaugurală, 3-0 cu Chimszed Cluj. După ce au și stat o etapă, dejenii au fost pradă ușoară în fața echipelor din Oradea (0-3; -19, -16, -17) și Câmpia Turzii (0-3; -24, -17, -20). În schimb, timișorenii conduc seria vestică, având la activ patru succese, dintre care ultimele trei obținute în minimum de seturi. Singurul joc cu probleme de până acum pentru echipa lui Sorin Grădinaru a fost cel câștigat cu 3-2 în fața lui LPS Bihorul Oradea, probabil singura grupare ce mai poate încurca parcursul perfect al voleibaliștilor timișoreni.

Partida CNE LAPI Dej – Universitatea Timișoara se va desfășura sâmbătă, cu începre de la ora 12. La sfârșitul săptămânii viitoare, „studenții” vor reveni pe Bega, pentru disputa cu CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply