Universitatea continuă șirul succeselor: 3-0 la Râmnicu Vâlcea

1796545_1418770535027903_392995245_n
Universitatea Timișoara a bifat sâmbătă un succes facil, pe terenul formației Vartex Râmnicu Vâlcea. A fost 3-0 pentru voleibaliștii lui Sorin Grădinaru, cu seturi câștigate la 13, la 14 și la 18, simplă formalitate pentru liderul incontestabil al Diviziei A2 Vest.

Universitatea Timișoara își prelungește recordul de meciuri câștigate consecutiv, impunându-se ușor sâmbătă dimineață, în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea. Fără să se bazeze pe Unguraș, Dincă și Toma, antrenorul Sorin Grădinaru a început cu juniorii Bădiceanu și Vîrlan în teren, primul set fiind la discreția „studenților”: 25-13. Nici în actul următor nu s-au schimbat datele problemei, „U” terminându-l la 25-14. În setul al treilea, au evoluat toți cei patru juniori (Bădiceanu, Vîrlan și frații Roșu), plus Bălulescu și Reitmayer, însă nici în aceste condiții, timișorenii nu au avut vreo emoție: 25-18, 3-0 scor final.

Universitatea a aliniat următoarea formulă în jocul de la Râmnicu Vâlcea: Lucian Bădiceanu, Sorin Schiesz, Albert Balint, Eric Reitmayer, Cătălin Ungureanu, Robert Vîrlan, Vlad Stănoiu (libero). Au mai intrat Cristian Bălulescu, Marius Roșu și Mircea Roșu.

Pentru Universitatea Timișoara urmează o săptămână cu două meciuri în sala proprie. Mai întâi, miercuri, de la ora 16.30, liderul va primi vizita unei potențiale contracandidate la promovare, Banatul Caransebeș, pentru un joc amical. Apoi, vineri, „studenții” vor juca în compania Centrului Național de Excelență Dej, meci restant din etapa a XIV-a.

About Gabriel Toth