Un nou transfer pentru Politehnica: Tamas Szasz a ajuns pe „Știința”

Tânărul fundaș central Tamas Szasz a devenit polist cu acte

Politehnica Timișoara a parafat, în acest final de săptămână, cel de-al șaselea transfer din actuala pauză competițională. Clubul alb-violet a bătut palma cu Tamas Szasz, un fundaș central în vârstă de 20 de ani, lansat în fotbalul mare la Târgu Mureș.

Tamas Szasz s-a născut la 19 februarie 1998 la Târgu Mureș, iar la nivel juvenil a activat la FC Junior Târgu Mureș, Speranța Târgu Mureș și ACS Miercurea Nirajului. În 2016, a fost cooptat la ASA Târgu Mureș, pe atunci încă participantă în prima divizie, și a bifat trei partide oficiale la prima echipă, toate în Cupa României. În vara anului trecut, după retrogradarea echipei din orașul natal în Liga a II-a, a ajuns la Olimpia Satu Mare, pentru care a bifat 7 apariții în prima jumătate a sezonului 2017/2018. Sezonul de primăvară l-a petrecut la Gaz Metan Mediaș, evoluând pentru echipa secundă a prim-divizionarei, din Liga a III-a. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani măsoară 1,87 m, iar postul său de bază este cel de fundaș central.

Tamas Szasz, care a semnat la rândul său pe doi ani cu Politehnica Timișoara, devine cel de-al șaselea transfer realizat în această vară, după Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea, Rareș Murariu și Raul Vidrăsan (ultimii doi împrumutați de la Viitorul Constanța).

About Gabriel Toth

Leave a Reply