Trei puncte nesperate, dar de aur în lupta pentru promovare: CS Ineu – ASU Politehnica 0-1

DSC_0234 (Medium)ASU Politehnica a reușit o victorie extrem de importantă astăzi, la Ineu, în fața formației locale, care nu mai pierduse în propriul fief de mai bine de șapte luni. Alb-violeții au practicat un joc șters, pe un teren îngreunat de condițiile meteorologice vitrege, însă o jumătate de ocazie a fost suficientă pentru ca timișorenii să plece cu toate cele trei puncte din Țara Zarandului.

Primă repriză lipsită de spectaculozitate la Ineu. Sub bătaia câtorva rafale sănătoase de ploaie, cele două echipe s-au studiat reciproc minute bune, fără șanse notabile de poartă în nicio direcție. Ineuanii au avut totuși inițiativa, presându-i pe timișoreni în propria jumătate, mai ales în finalul primei părți. În schimb, pe faza de atac, trupa lui Sorin Brîndescu a fost absentă, nereușind să creeze pericol nici pe benzi, și nici să-l pună în valoare pe golgheterul Bădăuță, care a părut izolat.

Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași auspicii, cu timișorenii ineficienți pe faza ofensivă și greu încercați de contraatacurile purtate de Huțanu și Mașniță. De altfel, un merit important în victoria de astăzi îl are și portarul Emanuel Fișteag, extrem de sigur în intervenții, cu ieșiri curajoase la situații de unu contra unu, chiar cu riscul unor accidentări.

În momentul în care toți cei prezenți pe arena din Ineu începuseră să se resemneze cu o remiză albă, a sosit golul marcat cu capul, de Gălan, în cel de-al doilea minut de prelungire, la o fază ce nu anunța mai nimic. Un gol norocos, ce poate cântări însă enorm în ecuația luptei pentru un loc în liga secundă.

ASU Politehnica (antrenor Sorin Brîndescu): Fișteag – Birău, Gălan (cpt.), Todorov, Taub – Bilia – Vucea, Codrea, Țugui, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat Sulea, Peter, Stefanovic și Damian

CS Ineu (antrenor Cristian Sculici): Mitrea – Ciocan, Bier, Iaros, Hulbăr (cpt.), Zdrențan, Spătaru, Clej, Botaș, Mașniță. Au mai intrat Talpaș și Jazzley.

About Gabriel Toth

Leave a Reply