Timișoara, din nou în finală: „Nu a fost deloc ușor”

u mobitelco cluj bc timisoara

BC Timișoara a dat peste cap toate calculele specialiștilor și a trecut, în semifinala Diviziei A, de campioana en titre U Mobitelco, în doar trei meciuri. Elevii lui Predrag Badnjarevic se pregătesc de ultimul act al competiției, acolo unde vor întâlni, la fel ca și în 2009, pe Asesoft Ploiești.

Predrag Badnjarevic spune că elevii săi nu au avut deloc o misiune ușoară la Cluj, acolo unde gazdele au fost împinse de la spate de către suporterii lui „U”. Totuși, tehnicianul sârb a primit o mână de ajutor prin absența lui David Lawrence, cel care se pare că a fost depistat cu substanțe interzise la un control antidoping. „Ştiam că U va juca sub o mare presiune, dar şi noi am evoluat sub o oarecare presiune. Am aflat chiar înainte de meci că Lawrence nu va juca, iar asta a fost pe de o parte bine pentru noi, însă pe de altă parte ne-am relaxat, lucru care nu mi-a plăcut. Nu a fost deloc uşor să jucăm în această sală, unde fanii s-au dovedit extraordinari. Acum înţeleg cum a devenit Clujul campioană, cu echipă bună, antrenor valoros şi un public minunat. Cred că înaintea campionatului nimeni nu se aştepta ca noi să ajungem în finala diviziei A. Am disputat deja o finală, cea de Cupă, dar fără succes, aşa încât va trebui ca acum să ne revanşăm faţă de suporterii noştri”, a declarat Predrag Badnjarevic, citat de bctimisoara.ro.

De partea cealaltă, antrenorul învinșilor, Marcel Țenter, spune că nu se aștepta ca echipa sa să cedeze după doar trei jocuri, însă recunoaște calificarea în finală a „Leilor din Banat” ca fiind una meritată. „Timșoara a meritat calificarea în finală, au greșit mai puțin în momentele critice ale jocului. Noi am avut, din punctul de vedere al execuției o partidă slabă, iar acest lucru mă nemulțumește, însă băieții au făcut tot ce a depins de ei, au făcut un efort foarte mare însă nu s-a putut. (…)  Sigur nu mă așteptam să pierdem cu 3-0, nu sunt obișnuit cu această situație, dar s-a întâmplat și nu pot decât să felicit echipa din Timișoara pentru calificarea în finală”, a spus Marcel Țenter, citat de site-ul oficial al grupării clujene, u-mobitelco.ro.

Foto: citynews.ro


About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply