Timba părăsește învinsă terenul campioanei


BC Timba a înregistrat o înfrângere în penutlima etapă a sezonului regulat, pe terenul campioanei CSU Ploiești. „Urșii” au reușit să le țină piept lui Burlacu & co. o bună parte din meci, însă experiența și, să recunoaștem, valoarea superioară a prahovenilor s-a reflectat în scorul final: 107-85.

Primul sfert al disputei de la Brazi a fost extrem de echilibrat, ambele formații reușind să marcheze cu mare ușurință, tabela indicând 26-24, după primele 10 minute de joc. Până la pauza mare, Ploieștiul nu a reușit să se desprindă decisiv de galben-negri, cele două echipe intrând la cabine despărțite de doar 5 puncte, 54-69. În sfertul 3, gazdele au reușit să se detașeze la 11 lungimi, 78-67, prefigurând o victorie fără mari emoții. Timba a reușit însă o prestație excelentă la începutul sfertului 4, venind periculos în spatele campioanei (78-74), însă din acel moment ceva s-a rupt în jocul elevilor lui Bogdan Murărescu. CSU Ploiești a trecut în viteză pe lângă galben-negri, terminând fără emoții partida, la adăpostul a 22 de puncte, 107-85.

Denham Brown a reușit o prestație bună, încununată cu 24 de puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive. Nici Jordan Glynn nu se dezminte, reușind un nou double-double, cu 15 puncte și 15 recuperări. Rickey Huckaby și Chief Kickingstallionsims s-au remarcat la rândul lor în meciul de la Brazi, ambii punând câte 14 puncte pe tabelă. O surpriză neplăcută vine însă din partea lui Jermont Horton, coșgheter detașat al „urșilor” în ultimele partide, autor astăzi a doar 6 puncte în ceva mai mult de 27 de minute petrecue pe parchet.

Pentru Timba urmează marțea viitoare un nou meci de foc, în ultima etapă a sezonului regulat, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș.

About Gabriel Toth

Leave a Reply