Start de campionat pentru BCM Danzio


BCM Danzio va debuta joi în Liga Națională, în deplasare, la SCM Craiova. Partida din Bănie a fost amânată cu cinci zile față de programarea inițială, deoarece pivotul formației timișorene, Bianca Blanaru, a participat în weekend la Campionatul Mondial U18 de baschet 3×3, de la Madrid.

Dacă marea majoritate a echipelor din Liga Națională au deja două meciuri la activ în noul sezon, BCM Danzio se pregătește să dispute joi seara primul. „Panterele roz” n-au evoluat în prima rundă, deoarece nou-promovata din Târgu Secuiesc n-a mai putut începe competiția, iar meciul din weekend-ul trecut, de la Craiova, a fost amânat cu cinci zile, deoarece pivotul Bianca Blanaru s-a aflat la Madrid, cu naționala de baschet 3×3.

Partidal din capitala Olteniei se va desfășura joi seară, cu începere de la ora 19, iar antrenorul Dan Ionescu speră la o victorie, mai ales că SCMU se anunță a fi una dintre contracandidatele timișorencelor pentru accederea în play-off. În prima rundă, oltencele au fost întrecute cu 51-68, în deplasare, de Universitatea Alba Iulia.

La nici 48 de ore distanță de la întâlnirea de la Craiova, BCM Danzio va disputa primul joc în fața propriilor suporteri. Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 10.30, „panterele roz” vor primi vizita Olimpiei București, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply