Sportul Petrești, primul adversar al Politehnicii în stagiul din Țara Hațegului

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara e cantonată de duminică în localitatea hunedoreană Sântămăria-Orlea. Elevii lui Cosmin Petruescu vor disputa mâine primul amical din acest stagiu, în compania celor de la Sportul Petrești, formație clasată pe locul 2 în precedenta ediție a Ligii a IV-a Alba.

Programul alb-violeților la Sântămăria-Orlea cuprinde două antrenamente zilnice, unul dimineață, la ora 10:30, iar celălalt după-amiază, cu începere de la ora 18:00. Delegația polistă, prin vocea antrenorului Cosmin Petruescu, s-a declarat mulțumită de condițiile găsite în localitatea de lângă Hațeg.

„E foarte bine, din toate punctele de vedere. Avem parte de condiții impecabile de cazare și masă. Terenul de la baza sportivă din Sântămăria-Orlea e ireproșabil, iar aici țin să îi mulțumesc pentru amabilitate domnului primar Dumitru Oprean. Am găsit aici oameni ospitalieri, deschiși, deci nu ne lipsește absolut nimic. Singurul neajuns e legat de starea vremii. Din păcate, am prins o perioadă ploioasă, dar ne adaptăm și cred că ne putem atinge toate obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest stagiu de pregătire centralizată”, ne-a declarat Petruescu.

Staff-ul tehnic are la dispoziție un lot de 24 de jucători în Țara Hațegului, iar din fericire până în acest moment nu au apărut probleme medicale.

Alb-violeții se pregătesc de primul test din acest stagiu, care va avea loc mâine, de la ora 18:00, la baza din Sântămăria-Orlea, cu Sportul Petrești. Adversarul Politehnicii a încheiat pe locul 2 precedenta ediție a Ligii a IV-a Alba, la două puncte în spatele campioanei CS Ocna Mureș. Mai apoi, sâmbătă, de la aceeași oră și pe același teren, timișorenii se vor duela cu o grupare de Liga a III-a, CNS Cetate Deva.

About Gabriel Toth