Sorin Brîndescu: „Problema e că nu reușim să ducem mingea în zona de finalizare”

Antrenament Asu Politehnica Timisoara data 12 february 2016

Antrenament Asu Politehnica Timisoara data 12 february 2016

ASU Politehnica a fost învinsă ieri, în testul cu divizionara secundă Șoimii Pâncota. Formația arădeană s-a impus cu 2-1 pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, deși alb-violeții au avut momente bune de joc în finalul partidei.

Antrenorul Sorin Brîndescu admite că îl îngrijorează unele aspecte din jocul echipe sale, mai ales faza de atac.

„Jocul nostru nu e așa cum ni l-am dori în momentul de față. Dar corectăm lucrurile, încercăm să le îmbunătățim de la un joc la altul. Sperăm ca atunci când va începe campionatul, să nu mai facem greșeli și să jucăm mai bine. E drept, am jucat cu o echipă de Liga a II-a, am avut momente bune de joc, alături de momente mai puțin bune. Problema e că nu reușim să ducem mingea în zona de finalizare și nu ne creăm foarte multe ocazii”, a declarat Brîndescu.

În schimb, tehnicianul polist nu e îngrijorat de faptul că, în cinci meciuri de pregătire disputate până acum, echipa nu a bifat nicio victorie. „Nu mă îngrijorează acest aspect. În schimb, mă îngrijorează ce-am spus mai devreme, că nu avem foarte multe ocazii, că nu ajungem la finalizare”, a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul alb-violeților a identificat însă și câteva aspecte pozitive din meciul de ieri. „Efortul fizic, faptul că am început să acoperim zonele destul de bine, să ne dublăm. Începem să înțelegem cum trebuie să ne apărăm. Greșelile defensive le îmbunătățim de la un joc la altul”, a mai spus Brîndescu.

Surpriza plăcută a meciului cu Șoimii Pâncota a fost tânărul Patrick Peter, care a reușit să și marcheze unicul gol al lui ASU Politehnica. „El se pregătește cu noi, e un jucător destul de crud, dar faptul că de la această vârstă se antrenează cu seniorii, sperăm să fie benefic pentru cariera lui”, a afirmat Sorin Brîndescu.

Următorul amical al timișorenilor e programat miercuri, pe terenul unei colege de serie, CS Ineu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply