Sorin Brîndescu: „Poate nici la antrenament nu ne prezentăm atât de indolenți”

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica a suferit un eșec dureros ieri, la Becicherecu Mic, mai ales prin proporțiile scorului. Alb-violeții au fost învinși cu 3-0 de Mama Mia, la capătul unui joc slab făcut de liderul din C4. Antrenorul Sorin Brîndescu a fost extrem de dezamăgit la final, atât de atitudinea elevilor săi, cât și de faptul că două dintre cele trei goluri ale gazdelor au plecat după cornere de care au beneficiat alb-violeții.

„Nu m-am așteptat la un asemenea deznodământ. Sunt dezamăgit de jocul prestat, ne-am prezentat lamentabil. Poate nici la antrenament nu ne prezentăm atât de indolenți. Scorul nu reflectă realitatea din teren. Dar trebuie să învățăm din astfel de meciuri. Nu suntem invincibili, iar entuziasmul care s-a creat după fiecare etapă și discuțiile despre promovare sunt niște vise îndepărtate. Acest meci ne-a confirmat acest lucru, trebuia să revenim cu picioarele pe pământ”, a spus, dezamăgit, Sorin Brîndescu, la finalul partidei de ieri, de la Becicherecu Mic.

Tehnicianul liderului a analizat cele trei goluri încasate de echipa sa, dar și prestația generală a echipei, care a fost ieri mult sub așteptări.

„Știam că sunt periculoși la faze fixe și am pregătit meciul în acest sens. Primul gol l-am luat dintr-un fault inutil făcut la centrul terenului, mingea a fost aruncată în careu și de acolo a ajuns în poartă. Iar golurile doi și trei… Noi eram în atac și aveam corner. E de râs să ai tu corner și să iei gol. Și am luat două goluri pe cornerele noastre pentru că am fost dezorganizați. Foarte dezorganizați! Iar în faza de atac am fost inexistenți. E adevărat, și terenul a fost greu, dar nu am intrat în ritmul jocului. Am fost foarte slabi. Cu toate acestea, am avut câteva ocazii, dar n-am profitat de ele. Până la urmă, câte ocazii poți să-ți creezi contra unei echipe bune, în condiții delicate aici, la Becicherecu Mic”, a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica a înregistrat singurele două eșecuri din acest tur de campionat chiar în fața unor echipe din județul Timiș, prima înfrângere venind în etapa a 4-a, la Lugoj. „Aici sunt ambițiile cele mai mari. Se pare însă că noi nu putem conștientiza că trebuie să jucăm și noi cu ambiție foarte mare în jocurile cu echipele din județul Timiș…”, a concluzionat Brîndescu.

ASU Politehnica are în continuare șanse mari să încheie turul pe primul loc. Alb-violeții vor primi sâmbăta viitoare, pe „Știința”, vizita formației Măgura Cisnădie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply