Sorin Brîndescu: „Nu avem maturitate pentru a ne lupta la acest nivel”

IMG_1111

Antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, s-a arătat dezamăgit la final de prestația elevilor săi (Foto: Emanuel Titus Iliesi)

ASU Politehnica a suferit o înfrângere usturătoare astăzi, la Brăila. Formația locală, Dacia Unirea, s-a impus cu 4-1, după ce alb-violeții au deschis scorul, în minutul 25, prin Blănaru. Practic, istoria partidei s-a scris în cinci minute, în primul sfert de oră al mitanului secund, când gazdele au înscris trei goluri, venite după o ocazie imensă irosită de același Blănaru, la scorul de 1-1.

Antrenorul principal, Sorin Brîndescu, s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul meciului de prestația elevilor săi. „Concluzia după acest joc? Că suntem slabi… Am luat iarăși patru goluri în zece minute, trei la începutul reprizei a doua, primite unul după altul. Ce aș mai putea spune? Sunt supărat, dezamăgit, nu avem maturitatea necesară pentru a ne lupta cu adversarii de la acest nivel”, a declarat Brîndescu.

Tehnicianul polist e nemulțumit de modul în care elevii săi tratează unele momente ale jocului, lipsa de concentrare și de implicare urcând scorul la proporțiile celui afișat la final pe tabela de la Brăila.

„Deși am primit din nou gol în finalul primei reprize, le-am spus băieților la pauză că asta e soluția, să avem răbdare, să îi așteptăm și să îi prindem pe contraatac. Am și avut situații în superioritate numerică, dar pe care le-am tratat cu superficialitate. La fel am tratat și momentele în care mingea era la adversar, ne-au scos din joc și am început să încasăm goluri”, a mai spus Sorin Brîndescu. Antrenorul timișorean e însă de părere că dacă ocazia imensă a lui Blănaru, din minutul 50, de la 1-1, s-ar fi materializat, altul ar fi fost deznodământul. „Probabil altfel ar fi stat lucrurile dacă Blănaru marca la acea fază… Imediat după ce am ratat am avut un moment de cădere și am încasat golul al doilea”, a opinat Brîndescu.

Antrenorul alb-violeților spune că nivelul ligii secunde nu e o pălărie prea mare pentru elevii săi, care au avut momente bune de joc în fiecare meci, însă lipsa de experiență își spune din plin cuvântul.

„N-aș putea spune că e un șoc prea mare Liga a II-a pentru jucătorii noștri. Avem momente în care jucăm de la egal la egal cu adversarii, în care le punem probleme. N-am întâlnit până acum un adversar care să ne fie net superior. Din păcate, nu putem să ne concentrăm fază de fază, iar acest lucru ne costă. Suntem taxați prompt de echipe cu mai multă experiență și mai multă maturitate”, a conchis Brîndescu.

About Gabriel Toth

Comments

  1. Cho says

    Cred ca jumatate din golurile primite sezonul asta sunt din vina/greselile lui Galan. Se insista cu fundasul asta la fel cum se insista cu Burtic. Alte solutii in centrul apararii, omul e clar depasit.

Leave a Reply